F1 predstavila moderátora a hudobných hostí utorňajšieho galavečera | Magazín F1 - F1online.sk

Do veľkolepého predstavenia tohtoročných lakovaní nám zostáva menej ako 36 hodín a na povrch vypláva čoraz viac informácií o tom, ako bude dvojhodinová šou vyzerať. V pondelok ráno Formula 1 prezradila meno moderátora aj zoznam hudobných hostí, ktorí dodajú utorňajšiemu večeru umelecký rozmer.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/187062/f1-predstavila-moderatora-a-hudobnych-hosti-utornajsieho-galavecera

Teším sa na zajtra. Jasné že sa nedozviem nič podstatné po technickej stránke. Ale bude to príjemne osvieženie v tejto temnej dobe niečím čo máme radi a čo nás spája. A uvidíme tých našich “parchantov” pekne pokope uvolnených a v klídku. Lebo to bude asi sakra zaujímavá sezóna :smiley:.

6 Likes

Taky se podívám. Beru to hlavně jako první opravdový krok k letošní sezóně, dost minulosti, můžeme se zase dívat dopředu a těšit se!

2 Likes

Kluci nebude to na nová šport 5 ale nová šport 1

Bude to i na You Tube, takže o nic nepřijdeš.
F1® 75 Live at The O2

2 Likes

Je to vzrušující.

Já tyhle hromadné akce typu Ein Kessel Buntes moc nemusím. Raději bych uvítal jednotlivé představovačky, ale když si vzpomenu na hologramy, tak není z čeho vybírat.

Ja viem že to bude aj na YT ale v článku majú chybu nebude to dávať nova sport 5 ale nova šport 1

Taky mě překvapilo že to bude vysílat Nova sport 1. Asi chtějí nalákat ovečky na závody F1 na placený sport 5.

Bílej chlap s modrýma očima, který má bílý jméno.

tak sa snazia narychlo pretlacat utlacanu mensinu…
Inak Bad education odporucam.

To ani neznám. :+1: Viděl jsem jen Sex Education.