F1 predstavila kalendár na rok 2027: Monackú procesiu si užijeme dvakrát | Magazín F1 - F1online.sk

Arabi nemaju trojicky, tam sa ide naplno kazdy rok. Z uvedeneho mi vyplyva, ze peniaze su opat na prvom mieste. Ale mozem sa aj mylit - môzu byt aj na prvom mieste.

2 lajkov

O par rokov bude sprint sucastou kazdej VC.
Som zvedavy ci upravia bodovanie.

Myslim,ze idu po vzore Moto GP. Tam je sprint v kazdom zavode, lenze na motorkach sa predasa len lepsie predbieha,to soudruzi z NDR nejak nedomysleli.

Kvalifikaci na sprint v Monaku bereu všemi deseti, ale proč pak pořádat bezvýznamný sprintový závod? Nebylo by lepší udělat dvě sprintové kvaldy a na nudné vláčky se vykašlat?

Takže zrušíme jakýkoliv formát závodu v Monaku? Protože to jsou vždycky vláčky. :grin:

3 lajkov

Pokud na kvaldu bude pršet, mohlo by se to stát třešničkou F1 :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 lajk

Já bych Monako vyřešil elegantně. Když může být Bahrajnská grand prix v Malajsii, což takhle udělat Monackou Grand Prix např. v Magny Course? Monacká GP by zůstala zachována a fanoušci by byli spokojení. Win win.

1 lajk

Koukam, ze to je snad poprve, ze az na miniaturni odchylky se vsichni na foru shodnou. Vypada to, ze dany napad se Sprintem v Monaku byl primo GENIALNI :grin:, ktery vsichni bezmezne podporuji a tesi se na nej​:grin:

1 lajk

Mne sa šprinty nepáčia, za mňa to ie zbytočná umelina, ktorá má slúžiť len na vytiahnutie ešte väčšieho množstva peňazí. Možno by bolo fajn sa občas pozrieť na f1 aj inak ako len pohľadom peňazí. Šprint v Monaku je výsmech všetkým skutočným fanúšikom f1, rovnako ako skracovanie dĺžky pretekov

Já už jsem si na sprinty nějak zvykla, pro lidi na okruhu je to docela fajn. V případě Monaka snad ale probíhá soutěž o nejpitomější nápad, tohle je srovnatelné s tou předloňskou dvouzastávkovou šou. To máme za to, že se málo modlíme :smile: .

2 lajkov

Jelikoz jsem soucasne delsi dobu v Tunisu a jeste budu a kazde rano me “ prijmne” vzbudi v 6h ranni modlitby. Zkusim za nimi zajit a pokusit se poprosit o zlepseni VC Monaka​:grin:

1 lajk

Chvíli jsem nad tím přemýšlela, ale jsme v situaci, kdy je třeba zkusit všechno. Jdi do toho :smile: !

1 lajk