F1 odmieta kritiku réžie: Náš tím odvádza skvelú prácu (Anketa) | Magazín F1 - F1online.sk

Formula 1 sa pod vedením Liberty Media snaží držať krok s dobou, čo sa nedalo povedať o ére Bernieho Ecclestona, ktorý otvorene a hlúpo zavrhol myšlienku prilákania mladej generácie. Aj keď americká spoločnosť nepochybne priniesla kráľovnej motoršportu veľa dobrého, niekedy zašla priďaleko. Výnimkou nie je ani tento rok, keď slová alebo činy vedenia športu niekoľkokrát vyvolali búrlivé diskusie.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/216012/f1-odmieta-kritiku-rezie-nas-tim-odvadza-skvelu-pracu-anketa

Ak by som chcela vidieť kvázi celebrity, ktoré častokrát nemajú ani šajnu o f1, tak nebudem pozerať preteky f1.
Ak by ma zaujímalo s kým práve Sainz a spol. chodia tak si pozriem ich sociálne siete.

3 Likes

Hm, radši by teda měli být zticha, šoupat nohama a snažit se být lepší, protože to byla od nich bída. Ale asi to neuznaj, a co, že jo :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

Povedal by som že dá sa to robiť lepšie. Ale nikdy som nevidel, ako sa to robí a či je to naozaj tak náročné.
Keď pri zábere na niekoho je potrebné aby tam dali menovku, tak toho človek asi sledujúci nepoznajú. Ak ho nepoznajú, tak asi nemá veľa spoločného s F1. Ak nemá veľa spoločného s F1, tak asi nepatrí do prenosu GP.
Nakoniec to ale vlastní Liberty Media a je ich vec, ako to budú robiť. My môžeme niečo pýtať, ale neprinútime ich k zmene.

2 Likes

cele F1 na niektorych tratiach odvadza velmi zlu pracu, ked po 20 minutach ides radsej spat ako pozerat ako pojdu 2 hodiny za sebou bez predbiehania. Zachvilu bude stacit pozriet sobotu kvalifikaciu a na zavod sa vykaslat rovno!

2 Likes

Tak do eteru mohou rict co chteji, ale na kritice Fernanda, Carlose a dalsich a opodstatnenosti te kritiky to nezmeni nic.

K tomu jen jedno. At je Fernando jakej chce, tak chytrej chlap to je. Bez debat.

“Najlepšie to vtedy zhrnul Fernando Alonso, ktorý povedal, že je to problém spoločnosti, nie športu.”

2 Likes

Tak menovku dávajú aj jazdcom. Veľa ľudí je čo nepozná F1 jazdcov ani.

1 Like

Od té doby, co tam není Charlotka, tak nemá cenu zabírat přítelkyně jezdců.

ta anketa mi pride uplne od veci… nemyslim si ze by bolo privela zaberov na celebrity, ale to neznamena ze rezia je ok… pravidelne im totizto utekaju manevre, hoci idu zabery z trate…

1 Like

Co si budeme povídat, během závodu je spousta hluchých míst, kdy můžou vysílat klidně okolí tratě, které bude i zajímavější. Takže nějaké prostřihy na celebrity, a kor pokud jsou to hezké ženy, mě vůbec nevadí. :stuck_out_tongue:
Akorát to režii očividně ubírá fokus na to důležité, protože v Singapůru to bylo opravdu špatné.

1 Like

mozno tam maju s tymi celebritami vselijake zmluvy. dnes zadarmo ani kura nehrabe tak by ma neprekvapilo, ze part of the deal je, ze ich musia ukazat, prave ked vsetci cumia na obrazovku, inak sa pojdu ukazovat inde,

1 Like

Takto by som to povedal tiez.
Ja sa rad pozeram na Charlesovu priatelku, nevadi mi to. Vsak mame vela nudnych chvil v pretekoch.

Ale ked predbiehanie vidim v malom okienku vlavo a na hlavnom vlacik Max a Norris, tak to je ZLA rezia.

1 Like

Mi to budeme kukat, tak ci tak, ale par divakov pritiahne len to ze tam obcas ukazu nejaku celebritu… Takze za Liberty Media to chapem. Mna to otravuje, mna skutocne nezaujima, kto ma aku fiflenu doma…

1 Like

v rezii predsa musia mat cervene tlacitko, ze ide nejaka akcia. ked sa nic nedeje, tak jasne, zabery na mesto, frajerky, tribuny, nech aj dvatrikrat za kolo. nikdo s tym nema problem, ved aj shaq sa tam prisiel ukazat, tak chce byt v telke aspon chvilku.

ale preboha, jakmile sa v strede pola po 10 nudnych minutach zacne predbiehat, alebo ak jedno auto ide o 30s na kolo menej a ine auto ho dobieha, tak niekdo v rezii musi vstat, buchnut po stole a prepnut to z fancy zaberov na akciu.

ved aj celebrity musia mat svoje zabery spojene s pozitivnou emociou, co sa nestane, ak ju tam strihnu namiesto suboja.

Ludia dnesnej doby cakaju od F1 nieco co nebola, senzacie, pikantnost a sup s nimi na socialne siete…a tomu sa prisposobuje aj rezia. V podstate je len obrazom svojej doby. Dojdna krava na peniaze, keby aspon technicke pravidla a ich rozhodovaci proces neuviazol v minulom storoci…

Ak chcem dobre pretekanie pozriem si F3, F2 bohuzial nie su na okruhoch kazdy vikend…WEC, Indy, SuperFormula, a ine.

Uvidime buduci rok :slight_smile:

1 Like