@PUFF Lenže tu je problém. Vieme ako netflix zvládol ten boxový zápas Tyson - Paul. Katastrofálne, tam nemajú žiadne skúsenosti so športovým vysielaním a predsa len F1TV ostane a bude vždy klasika. + na F1TV funguje Multiviewer, ktorý už je skoro povinnosť. Netflix bude niečo na štýl Voyo a klasického TV vysielania. F1TV ostane pre tých hard fans, čo nepočúvajú iba komentár a obraz
Ale relaně kolik takových je z celkového počtu?
Nezvládli livestream pro 65 miliónů lidí najednou…
To asi fakt u F1 nehrozí.
si zober, ze F1TV mas 50€/rok
netflix platis kolko, 400 korun mesacne?
neverim moc tomu, zeby to preslo
Ze by preslo co?
Ja som to pochopil tak, ze Netflix by daval len “americke” VC. Ci nie?
To moze byt realne, aj financne…
F1TV to vsak podla mna z vyssie spomenutych dovodov neohrozi.
Netflix by převzal vysílání na celou sezónu. A když by někdo obul hardy, tak by tam komentátoři řekli, že přezul na softy a jede si pro win (narážka na ty schválně přehozene radia na různé situace co dělá DtS)
Teda zle som sa vyjadril. Len “americky trh”, cize nie globalny. Aj preto si myslim, ze s F1TV a zvyskom sveta to az tak vela neurobi…
Tie komentare a odbornost by boli urcite zaujimave
Aj ked DTS je pre nas “hardcore fans” casto na smiech, tak pre F1 urobil z komercneho hladiska vela.
Áno. V US má práva na vysielanie ESPN a F1TV. Po novom by to bolo F1TV a Netflix. V EU to majú rôzne štáty inak. Niekde to má Sky Sport, niekde Sky Italia, inde Nova atd +F1TV vždy. Lebo produkciu k F1 aj tak musí LM sama zabezpečiť (on track kamery, helikoptéra, centrum strihu + režisér) a predáva iba práva, takže F1TV je ako keby tvoja firma produkuje nejaký odpad z danej činnosti a ten ešte dokáže speňažiť. Takže efektívne predávaš produkt a zároveň aj to čo z neho ostane