F1 na Netflixe? Streamovacia služba sa má zapojiť do bitky o vysielacie práva v USA | Magazín F1 - F1online.sk

@PUFF Lenže tu je problém. Vieme ako netflix zvládol ten boxový zápas Tyson - Paul. Katastrofálne, tam nemajú žiadne skúsenosti so športovým vysielaním a predsa len F1TV ostane a bude vždy klasika. + na F1TV funguje Multiviewer, ktorý už je skoro povinnosť. Netflix bude niečo na štýl Voyo a klasického TV vysielania. F1TV ostane pre tých hard fans, čo nepočúvajú iba komentár a obraz

4 Likes

Ale relaně kolik takových je z celkového počtu?

Nezvládli livestream pro 65 miliónů lidí najednou…
To asi fakt u F1 nehrozí.

si zober, ze F1TV mas 50€/rok
netflix platis kolko, 400 korun mesacne?

neverim moc tomu, zeby to preslo

1 Like

Ze by preslo co?

Ja som to pochopil tak, ze Netflix by daval len “americke” VC. Ci nie?
To moze byt realne, aj financne…
F1TV to vsak podla mna z vyssie spomenutych dovodov neohrozi.

Netflix by převzal vysílání na celou sezónu. A když by někdo obul hardy, tak by tam komentátoři řekli, že přezul na softy a jede si pro win (narážka na ty schválně přehozene radia na různé situace co dělá DtS)

1 Like

Teda zle som sa vyjadril. Len “americky trh”, cize nie globalny. Aj preto si myslim, ze s F1TV a zvyskom sveta to az tak vela neurobi…

Tie komentare a odbornost by boli urcite zaujimave :smiley:
Aj ked DTS je pre nas “hardcore fans” casto na smiech, tak pre F1 urobil z komercneho hladiska vela.

Áno. V US má práva na vysielanie ESPN a F1TV. Po novom by to bolo F1TV a Netflix. V EU to majú rôzne štáty inak. Niekde to má Sky Sport, niekde Sky Italia, inde Nova atd +F1TV vždy. Lebo produkciu k F1 aj tak musí LM sama zabezpečiť (on track kamery, helikoptéra, centrum strihu + režisér) a predáva iba práva, takže F1TV je ako keby tvoja firma produkuje nejaký odpad z danej činnosti a ten ešte dokáže speňažiť. Takže efektívne predávaš produkt a zároveň aj to čo z neho ostane

3 Likes