Mám radost, že se Ti F1 TV tak líbí. Dalo nám tady dost práce Tě přemluvit .
Jak už jsem psal. Americky neumím, tak mi je jedno kdo, co a jak komentuje.
Pro mne je v komentování důležitá především intonace hlasu. podle toho usoudím jak moc mám své smysly zbystřit abych o nic důležitého nepřišel.
No a podle toho co jsem na trati viděl si sám sobě si okomentuji událost na trati mnohem přesněji než královsky placení komentátoři.
Mi totiž doma nehrozí, že mě někdo bude sekýrovat za nekulturní, urážlivé, nebo rasistické výrazy a proto je můj koment absolutně dokonalý.
Sám jsem rád, že jsem se nechal nechal k F1 TV ukecat. Sice mi kromě Novy nic jiného nezbylo, ale hlavně jsem kvalitatívně vydělal.
Moc děkuji.
Rádo se stalo . F1 TV je super, i když mám nakonec kabelovku s NovaSport 5 a 6 (chvíli to trvalo, než vyměkli a pustili F1 na další provozovatele!), tak si ji stejně zachovávám pro další sledování, pobyt mimo domov a tak. Nakonec testy asi jinde zase nebudou a tady je už máme slíbené
https://f1tv.formula1.com/page/10513/formula-1-aramco-pre-season-testing-2025
Už se těším, jak budu doma pracovat, k tomu mi poběží testy a hned bude svět veselejší !
Taky mám možnost Novy, ale musel bych jít do horšího. V mém místě Nova nedodává optiku, ale pouhý drát. Samozřejmě za větší peníz, ale to není podstatné, když nedodá kvalitu. A to, že se Nova vydala cestou vydírání pod pohrůžkou, že je to ona, která získala monopol. Nezískala.
F1 TV mi dává vše co potřebuji. A hlavně přehledně. Není žádný problém si vyhledat záznam a přeskakovat z F1 třeba na F3 i z roku 25 na 24. Rychle a přehledně. Pustit si F1 do telky, nebo třeba použít rozdělenou obrazovku.
No prostě fajn.
Myslíš toho krčmára?
V čase 2.11 vypadá jak Ferda.
Musím Tě zklamat, ale v tom klipu je špatně úplně všechno.
Jó kdyby tam byly místo karet šachy, místo kořalky šáňo a místo cikánské muziky Rusalka, Slade, Giddens, nebo třeba Asonance, tak by jsme mohli navázat rozvinutou debatu.
To ne, Ferda vyzerá inak.
Snad nemyslíš tu holku. To bys byl o 100% vedle.
A tak vylepaný jsem byl naposledy na vojně.
Tie nohy nejsou úplne špatné Ferdo.
Moc rychlé. Dnes by mi už utekly.
Tak Asonance se Ti zachtělo ? Zrovna tuhle před procházkou na Říp mě jejich písnička uvěznila na chvíli v autě, musela jsem si ji doposlechnout a pak se mi pochodovalo líp s takovou tou hezky smutnou náladou:
https://www.youtube.com/watch?v=CctndXqo4Pg
Mmch, klávesy, na které hraje Mirko Rokyta, o kterém onehdy v jiné souvislosti mluvili @PUFF a @Triper , se tam hezky prosazují…
Omlouvám se, to mělo být @Ferda , ne Tobě. A už konec …
Nerealizoval si tú zámkovú dlažbu v tom klipe?
Asonance má v sobě velkou sílu. Od zpěvu až hudební provedení.
Prostě se povýšili nad Spirituálem, Křesťanem a třeba i Mišíkem, ale je to spíše kvalitou techniky. V každém případě se mi výběrem svých písní dostali pod kůži.
Asonance - Zelené francouzské pláně
Nebo Fešáci. Ti taky nestárnou.
Fešáci - Komedianti nestárnou
Zase tak špatné to není.
To víš, že bych si v takovém společenství plném mlsot a mladých lidí užíval.
Vůbec netuším o čem tady píšete .
Klidně odpřísáhnu, že žádnou skupinu ani písničku o které je v tomto vlákně řeč, jsem v životě aktivně neslyšel.
Takový já jsem suchar .