F1 2 na obzore: Apple rozbehol rokovania o pokračovaní úspešnej snímky | Magazín F1 - F1online.sk

Tvorcom snímky F1 s Bradom Pittom sa splnili azda aj tie najdivokejšie predstavy o tom, aký úspech by mohol zaznamenať ich filmový počin. A keďže v najlepšom netreba prestať, vedenie Applu už rozbehlo rokovania s F1 a štábom o tom, čo by sa mohlo objaviť v potenciálnom pokračovaní.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/213836/f1-2-na-obzore-apple-rozbehol-rokovania-o-pokracovani-uspesnej-snimky

Chudák Helmutko. Toho trefí šlak.

1 Like

Minule som to pozeral, z poloviny som sa bavil, z tej druhej som mal kysly xicht z vela scén a rozhodnuti, ale celkovo fajn zábava

Měl se to taky docela líbilo!
Samozřejmě jako hardcore fanoušci si všimnete spoustu nepřesností, zjednodušení nebo i chyb, ale celkově supr podívaná! :+1:

K Bradovi pribudne George Clooney a dočkáme sa celej trilógie :upside_down_face:. Len keď to budú tak dlho natáčať a plánovať ako jednotku…

Radšej som nepozeral. Aby v F1 jazdil 60-ročný chlap, je už na mňa priveľa.

Jenom mě tak napadlo, že kdyby si ve dvojce zahrál Emerson Fittipaldi, mohlo by se fakt ukázat, že je ve svých 78 letech pořád rychlejší než Brad Pitt v šedesáti :smile:

3 Likes

Cele zle.
Tu sa ukazuje o com je Liberty.
Kupit produkt na par rokov, masivne to podporit serialom na Netflixe, v kinách Bradom Pittom, vyspickovat cenu do poriadnej vysky a.
Predat bohatym Arabom.
F1 im je ukradnuta.
Zlaty Bernie.

To ako? však to prerobilo :smiley: , rozpočet produkcie cez 300 mega (aspoň, čo uvádzali, pravdepodobne možno aj viac), bohvie koľko šlo do marketingu, a celkové tržby celosvetovo sú niečo cez 620 mega = finančný “prepadák”… :slight_smile:
(potrebovalo to potiahnuť tak 800 mega možno aj miliardu aby sa im to vyplatilo ale evidentne im stačí len, že to urobilo reklamu F1ke)