Exodus v Alpine pokračuje: Nespokojný Davide Brivio sa vracia do MotoGP | Magazín F1 - F1online.sk

1 Like
2 Likes

Píšeš, že sa Honza bojí, no Ty si sa bál ísť k zubárovi, aj keď ťa zub bolel dlhodobo, ak si dobre pamätám :slightly_smiling_face:

3 Likes

Zejtra jdu zrovna na prohlídku. :smiley:

3 Likes

A dobrovolně? To je docela velký pokrok. :+1:

1 Like

Už taky bylo na čase :slightly_smiling_face:

1 Like

Mal by si povedať doktorovi, že momentálne už nemáš z ničoho strach, ale v poslednej dobe Ťa trápi, že oplývaš veľmi vysokou inteligenciou a už si nevieš predstaviť komunikáciu bez skrytého šifrovaného významu, irónie, dvojzmyslov a pod. :slightly_smiling_face:

3 Likes

No fakt… :smiley:

1 Like

Jo, toto si pamätám, že si tu písal dávnejšie a pozerám, že 20. červenec, čiže v júli Ti dala termín na prosinec (december) :grinning:

Ja nad Alpinom tiež lámem palicu, nájdem si iný tým ktorému budem fandiť. Takto sa to nedá robiť do psej matere, nemôžu si dať 5 ročný plán a každé dva roky všetkých vyhádzať. Keby si zobrali príklad z RedBullu kde je Horner najdlhšie slúžiaci šéf tímu a aj Max vydržal čakať na dominantné auto 5 rokov možno by sa niekam dokázali posunúť ale keď budú každú chvíľku začínať odznova nikam to nepovedie. Na miesto toho aby naberali ľudí a posilňovali im odchádzajú aj tí čo nedávno prišli.

1 Like

3 zuby na vytrhnuti a asi 6 kazů…

To jde. :grin::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue:

1 Like

No nazdar… Doufám, že jsou to ještě první zuby :grin:.

1 Like

To je hezký dárek k Vánocům, celková cena 24k? :grinning:

Ještě první, takže pohoda. :grin:

1 Like

Mi před operaci chtěli vytrhnout celou řadu předních spodních zubů jen proto, že spožděně reagují na chlad. Vzbouřil jsem se a mám je dodnes. A zdravé.

Ze které edice? :grin:

Edice 1986 :grinning: :grinning::grinning:

Jó to byl dobrý rok. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Tak 2 zuby mam uz rozpadlý na hadr, takže jsem věděl, že to je špatný.
Pak mam prý na 8 kaz, což jsem ani nevěděl, že mám 8. :smiley:

Jinak pohoda… Termíny až v dubnu, takže to asi nehoří… :smiley: