Píšeš, že sa Honza bojí, no Ty si sa bál ísť k zubárovi, aj keď ťa zub bolel dlhodobo, ak si dobre pamätám
Zejtra jdu zrovna na prohlídku.
A dobrovolně? To je docela velký pokrok.
Už taky bylo na čase
Mal by si povedať doktorovi, že momentálne už nemáš z ničoho strach, ale v poslednej dobe Ťa trápi, že oplývaš veľmi vysokou inteligenciou a už si nevieš predstaviť komunikáciu bez skrytého šifrovaného významu, irónie, dvojzmyslov a pod.
Jo, toto si pamätám, že si tu písal dávnejšie a pozerám, že 20. červenec, čiže v júli Ti dala termín na prosinec (december)
Ja nad Alpinom tiež lámem palicu, nájdem si iný tým ktorému budem fandiť. Takto sa to nedá robiť do psej matere, nemôžu si dať 5 ročný plán a každé dva roky všetkých vyhádzať. Keby si zobrali príklad z RedBullu kde je Horner najdlhšie slúžiaci šéf tímu a aj Max vydržal čakať na dominantné auto 5 rokov možno by sa niekam dokázali posunúť ale keď budú každú chvíľku začínať odznova nikam to nepovedie. Na miesto toho aby naberali ľudí a posilňovali im odchádzajú aj tí čo nedávno prišli.
3 zuby na vytrhnuti a asi 6 kazů…
To jde.
No nazdar… Doufám, že jsou to ještě první zuby .
To je hezký dárek k Vánocům, celková cena 24k?
Ještě první, takže pohoda.
Mi před operaci chtěli vytrhnout celou řadu předních spodních zubů jen proto, že spožděně reagují na chlad. Vzbouřil jsem se a mám je dodnes. A zdravé.
Ze které edice?
Edice 1986
Jó to byl dobrý rok.
Tak 2 zuby mam uz rozpadlý na hadr, takže jsem věděl, že to je špatný.
Pak mam prý na 8 kaz, což jsem ani nevěděl, že mám 8.
Jinak pohoda… Termíny až v dubnu, takže to asi nehoří…