Exodus v Alpine pokračuje: Nespokojný Davide Brivio sa vracia do MotoGP | Magazín F1 - F1online.sk

Skôr to vidím na Binotta tuším že aj niečo bolo už medializované

Současné Alpine (ten první zleva hlavní aerodynamik).

No kdo ví? Třeba Binotto skutečně oživí technické oddělení v motorárně.

Zidane je přišel nakopat, ale nemá koho? :stuck_out_tongue: :smiley:

Bez ohledu na to, co si o Binottovi myslím, je to zkušený člověk a určitě by byl pro technické oddělení přínos. Není to ale spása, ten tým je momentálně po čistkách celý zdecimovaný.

Binotto by mohl jít do motorárny, přidat pár koníků navíc, jak ve Ferrari, když Alpine ztrácí na motoru… a celou stáj by mohl vést Prost.

To by byl slibníý začátek. :slight_smile:

Ono už jsem skoro zapomněl že Zidane pro ně začal pracovat jako ambasador, asi to dělá dobře když je tak vidět :smiley:

Jinak hrozná fotka. :smiley:
Ten aranž aut mohli využít lépe.
Jediný, co vidíš je, že tam je nějaká stará formule a že Gasly přišel ze skateboardu. :smiley:

No ostatně to odráží aktuální stav Alpine. :slight_smile:

Ty seš s tím Piastrim u Alpine, jak dezoláti s Fialou

Motorárna potřebuje posílit nejvíce. To víme všichni a věřím, že tam by byl Binotto hodně užitečný.
O nějaké náhradě do vedení Renaultu se už taky šuškalo, ale jméno jsem si v paměti neuchoval.
Prost je hloupost. Ten se moc nehodil ani jako poradce. Alespoń jako poradce tam neměl vůbez žádné slovo a byl pouze jako maskot.

Na to, aby posílili motorárnu, nepotřebovali vyházet na koho přišli. Ani technického ředitele nemuseli vyrazit kvůli jednomu nepodařenému autu, to se občas stane.

Ferrari by mohlo vyprávět

Renault na automobilku spal až příliš dlouho. Vlastně od zpětného odkoupení lotusu se pořád jenom potácel v poli bezejmenných.
Prostě Renault tak velkou čistku potřeboval už hodně dlouho.
Bohužel nemáme žádné informace jestli je tenhle převrat změna k lepšímu, nebo převoz na JIPku.

1 Like

Jak je to dlouho od poslední čistky, kdy vyletěl Prost a Budkowski? A předtím Abiteboul? Já mám naopak pocit, že nic jiného než čistky nedělají.

nie nahodou ten prvy z prava?

Zdá se, že Gasly ten tým táhne jen dolu, co tam přišel… :face_with_diagonal_mouth:

Ti budu říkat místní dezole Puff s takovou … a racing balls neskončí, před AM :stuck_out_tongue:

U Ferrari má člověk aspoň pocit, že ty bojující kliky chtějí nasadit svoje lidi. Tady už nějaké “moje lidi” snad ani není vidět, celé mi to připadá jako “deset malých č.e.r.n.o.u.š.k.ů”

1 Like

jakože ta malá holka je hlavní aero u Alpiny? :thinking: