Exodus pokračuje? Ďalším odchádzajúcim z Red Bullu má byť Monaghan | Magazín F1 - F1online.sk

zakazal to vtedy niekto kupit niekomu inemu? Nie. Mercedes si tlaci politiku cez zakaznikov, s Williamsom mal dost uzke vazby, Ferrari so Sauberom/Alfou tiez, teraz primarne s Haasom…

Uz neviete co by ste vytiahli aby sa s vami vobec niekto hadal vy zufalci

1 lajk

Aspon maju dohlad aby vsetko prebehlo ferovo. Maju moju plnu doveru. Narozdiel od automobiliek je to o sporte. Mercedes by jednoznacne podvadzal keby mal Wolff vplyv na 2 stajne.

Chápem. McLaren naposledy udával tempo v roku 2008, ale do roku 2012 patrili k top tímom. A potom až v roku 2024.

Ale od 2024 je to stabilný top tím, ktorý medzi top tímami prežil veľkú zmenu pravidiel, takže “teraz aj” sedí. :slight_smile:

Takže ti odletí dekl při slušné argumentaci a někoho nazveš zoufalcem? Počkej až tě tak nazve tvoje dítě později v životě

2 lajkov

Apríl už byl. Jinak ty a slovo chápu nepoužívej

2 lajkov

Tak sorry, že jsem na to napsal svuj nazor. Koukám, že ty normální opravdu nebudeš.

2 lajkov

Další tupej agresor, co se snaží na druhý shodit rozkládání fora.

2 lajkov

No podle mě je lepší blbý argumenty protistrany memovat.
Stejně jako Helmutovy gombíky, to bylo taky solidně hloupé a je z toho moc pěknej meme :face_with_tongue:

2 lajkov

s tím přišla vaše parta z modré ústřice. Když se pak potvrdilo, že Peréz nejezdil se stejnou technikou, tak jste tu začali psát, že je logické, že se preferuje Maxe. Takže jediný co z toho plyne je, že vaše partička je chodící meme, k ničemu jinýmud dobří nejste

1 lajk

Na tebe by měli vymyslet meme s tím tvým falešným forza ferrari. :+1:

1 lajk

Dejv je chodící meme samo o sobě

2 lajkov

Já si to pamatuju jinak ale to je právě ten úhel pohledu a výklad reality :slightly_smiling_face:

5 lajky

To mě nepřkevapuje, že sis to překroutil ke své realitě :slight_smile:

1 lajk

Ach ten Horner…. oh wait.

Budem citovať tvojho kolegu:

:clown_face:

To je v pohodě, my víme, že nemáš mozkovou kapacitu vymyslet něco svého a dokážeš se jen opi-čit, ale neboj, David si tě vezme pod křídla do svého cikánského cirkusu a líp tě vycvičí

3 lajkov

pozor na to, tu uz hras sach s dvoma holubmi :rofl: uz su taki zufali, ze vyrypuju do kazdej kraviny. a potom sa virtualne poplacaju po pleciach ako si vsetkych natreli na chleba (vyhrali osratim sachovnice​:neutral_face:)

2 lajkov

Šachy si mužem zahrát, ale rozdíl nebude žadnej, dostaneš stejnou nakládačku jako tady v diskuzi. :joy:

2 lajkov

Už je Dávid verejný nepriateľ číslo 1. My už sme v pohode. :joy:

koukám, že raptor s Josem dostali na budku i od holubů a mají z nich další komplexy

2 lajkov