Euro '24 - Slovensko Česko

Ako to vidíš dnes večer s Tureckom? :slightly_smiling_face:

Puffovu předpověď snad ani nechci vidět, ten nás dávno odsoudil :smile:

1 Like

Puff už má vsazeno na Turecko za litr

Věřím tomu, asi dělá dobře, ale já bych si to prostě nechtěl kazit takhle dopředu.

Betbuilder:
Turecko 1,5+
Turecko vyhraje
Česi 3,5+ žluté karty
Češi 5,5+ rohové kopy

Dej to za 10.000,-

Stíháš ještě vzít někdy lopatu do ruky nebo již sázky plně zaplnily tvůj život? :smiley:

1 Like

3 Likes

Ty tu přípravu na Ferrari bereš hodně vážně :smile: :heart:

3 Likes

Triko Ferrari a vypotil jsem tam křídla Hamiltona.

3 Likes

Do posilky si kúp rukavice, aby si nemal mozole, keď chodievaš takto intenzívne cvičiť prsia. :upside_down_face:

Proč rukavice? Jednak je bez rukavic práce více procítěná, ale hlavně se za poctivou práci nemusí stydět vůbec nikdo.

To bolo myslené ako sranda Ferdo, že tie mozole má Puff z posilovne, keď cvičí cecky a robí série zo 100kg činkami pri výtlaku. :slightly_smiling_face:

Na cecky je skutečně dobré mít jemňoučké ručičky. Ale i v tomto případě bych si rukavice nenasazoval. :slightly_smiling_face:

Tak sme postúpili do osemfinále, čo je fajn. :slightly_smiling_face: :soccer: :slovakia: :+1:

1 Like

Já pracuji jenom v rukavicích bez nich to nedávám. 95% času. Hyflex.

1 Like

Gratulace veliká :clap:!

1 Like

Díky! :+1: Držím palce aj Vám, ale s jedným vylúčeným hráčom to bude proti Turkom dosť ťažké.

Fotbal moc nesleduju, ale myslím, že postup je spíš v rovině teorie. Samozřejmě i tak fandím!

Musíte vyhrať v momentálne prebiehajúcom zápase nad Tureckom, aby ste postúpili.

To jo. A když pak porazíme všechny další, tak budeme mistři :smile: . Jen to udělat…

1 Like