Euro '24 - Slovensko Česko

Tohle je adrenalin a zábava

IMG_20240316_194334

Jako mít v 16:45 17% baterie může být slušný adrenalin.

3 Likes

V priebehu pár minút cca o 16:50 už Triper nasadal do svojej Toyoty a položil telefón do bezdotykovej nabíjačky, ale bolo to tesné. :slightly_smiling_face:

1 Like

Hra Chorvatska je taky tragická…
Je vidět, že k sobě máme blízko.

Podle screenu to vypadá, že to je telefon, který bezdotykové nabíjení neumí. :grin::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

Pravdu máš, neumí :slightly_smiling_face:

Ale určite je vodotesný a robustný, extrémne odolný voči mechanickému poškodeniu a pádom napríklad na korzické skaly, odolný voči teplu z okraja sopky, pádom z terénnej motorky, plus má zabudovaný senzor na detekciu krtkov s nastaviteľným rádiusom a detektor na vyhľadávanie zemného plynu.

Ano, to všechno samozřejmě umí, taky z toho důvodu má vždy odpoledne baterii kaput…

1 Like

Španieli hrali lepšie, vyhrali zaslúžene.

Z 9 striel na branku ani jeden gol. Horsie nez my… Ale boli lepsi pocas zapasu to je pravda…

Bratia co to su za vykony? Dnes to malo byt vitazstvo minimalne 3:1. :frowning:

My umíme sport pro bílý :ice_hockey::goal_net::person_raising_hand:

Vložil jsem 200 a pěkný zápas. :slightly_smiling_face::+1:

Mělo no, bohužel, hra celkem pěkná, ale co z toho, když se to nepromění a Gruzii darujeme první gól, kdy nejsou schopni odehrát balon do h4jzlu když je konec poločasu. Ale jako nějaké naděje jsem si nedával, osobně očekávám od vás Slováků, lepší výkon, zatím jsem očekával správně :slovakia:

1 Like

No proti ukrajine to bolo katastrofalne. Druhy polcas hroza… :man_shrugging::roll_eyes:

Naša skupina je výsledkovo v zvláštnom kruhu. Slovensko vyhralo nad Belgickom, ktoré vyhralo nad Rumunskom, ktoré vyhralo nad Ukrajinou, ktorá vyhrala nad Slovenskom. :slightly_smiling_face: :arrows_counterclockwise: :man_shrugging:

Nejsmutnější na tom je, že poslední ve vaší skupině může mít víc bodů než ten, co postoupí z tabulky třetích míst. :smiley:

1 Like

Tohle přehnal, v Německým dresu a na pleš…
Octup!

Kvalitní výkon.