Esteban Ocon vraj odjazdil svoje posledné preteky s tímom Alpine | Magazín F1 - F1online.sk

Veľká cena Kataru mala byť len nudnou procesiou. Ako sa však ukázalo, priniesla intenzívne dianie na trati i mimo nej. Ďalšie ohromné novinky nasledovali krátko po ich skončení, keď na svetlo sveta prenikla informácia, že Esteban Ocon končí v Alpine o niečo skôr.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/181800/esteban-ocon-vraj-odjazdil-svoje-posledne-preteky-s-timom-alpine

Absolútne neprípustné chovanie od Alpine.

Či?

Trochu smutné rozloučení s týmem.
Zatím se zdá, že největším úspěchem Ocona zůstane porážka Alonsa.
Pilot je ale velice dobrý, jen ta jeho povaha mu spíše škodí, než pomáhá.

Pane Bože! :pray: To mi chcete povedať, že Bottas spadne ešte aj za Doohana? :exploding_head:
#guinesstrassa

2 Likes

Co je nepřípustného na Alpine?
To že v Brazílii nevyužili možnost týmových příkazů, aby Ocon před sebe pustil Gaslyho?
Ne né, tady není problém v týmu, ale v Oconovi.

Ocon tam je 5 let. Určitě si zasloužil hezkou rozlučku.
Tohle neeeeee. :slight_smile:

2 Likes

No Alpine to robiťe moc dobre ked chete biť nenavideni fanušikmy lebo uprimne Ocon bol uvas 5 rokov zaslužil si poriadnu rozlučku ale ne nezabudajte že aj daka nemu ziskate 6 miesto v pohari aj ked som to viac prial HAAS ale štastie mal Alpine

no uprimne jednak gasly nestihal a naviše kto vie či by to ocon posluhol naviše za takych podmienok nieje nič iste do konca zavodu a alpine boli stejne štastny a jazdci to same tak možno necheli kaziť atmosferu

Rozlučka byla plánovaná už po Monaku. Teď by mělo být repete.
Na druhou stranu Ocon opouští Renault předčasně ze své vlastní vůle.
Taky se měl možnost se slušnosti od nejlepšího. Ten taky po posledním závodě ve kterém vypadl utekl bez rozloučení rovnou do Astonu.

Za poruchy Gasly nemohl a až do Monaka dostával nové díly přednostně Ocon.
P. Gasly 36 - - - - - - - 1 2 2 1 - - - 2 - - - - 1 17 - 10
Ocon 23 - - - - - 1 - - 1 1 - - - 2 - - - - - - 18 - -

ted neviem čo by to malo dokazovať ?? vlasne neviem či reaguješ na to čo som pisal pod tvoj prispevok alebo na ten môj prispevok ted reaguješ

Ty tvrdíš, že Gasly nestíhal.
Není to náhodou naopak? Už loni Gasly Ocona porazil a to byl v Renaultu nováčkem.

To ešte nie je isté, ak bude mať presne to isté auto ako teraz Ocon. No keby aj ho predbehne, tak posledný už nebude, keďže teraz skončil 11ty čo je o jednu pozíciu lepšie ako Sargeant.

1 Like

Zvláštny koniec. Alpine asi nebude najlepšou destináciou :smiley: neviem čo od jedných pretekov očakávajú

1 Like

skôr to vidím na pád Doohana za Colapinta čo by teda znamenalo, že posledný, ktorý nemá čo robiť na rošte zostane Stroll

2 Likes

Tak to je úspech storočia. Veltteri už ani neviem koľkatá verzia budúceho šampióna a ktorého to konečne baví má istotu, že tento rok neskončí úplne posledný. Porazí aspoň jedného jazdca, ktorého vyhodili v polovici sezóny. To sa len tak nevidí, aby sa niekto umiestnil 22./20.

Tak je to jeho posledná sezóna, tak možno aj to poteší, aj keď to nie je výhra. Ale optimista povie, že vždy lepšie ako skončiť 23./20.

Bola to dohoda s Alpine, ktori Oconovi za predcasne uvolnenie sedacky povolili testovat s Haasom na posozennych testoch v Abu Dhabi.

Takze nic nehorazne.

Keby som mal byť trošku za konšpirátora,
tak by som povedal, že Stroll už bol jednou nohou na odchode.
No keď mu tatik povedal, že možno kúpi Neweyho, tak nám tu zas ostal.

To bola narážka na kecy pri Daniho odchode jaký je RB zlý zlý.

Tu už sa skoro nikto ale nepohoršuje :slight_smile:

2 Likes