Většinou s Tebou celkem souhlasím, ale tady marně hledám logiku, proč by pro Ocona měl být kritický bod v tom, že ho v r. 2021 Alpine podepsal na tři roky. Pokud vím, o žádné lepší nabídce pro něj se nevědělo, tak získal tři roky ježdění, pro něj určitě výhoda. Že si Alpine nechalo svým bordelem ve smlouvách utéct Piastriho je pro něj určitě štěstí, pro tým, když se na to díváme, je to jedno a o Alonsa nejde už vůbec. Amatérismus vedení takového stupně, na který se díváme a který zatím vede skoro k rozkladu týmu, nezmění žádný jezdec.
Moc hezky napsané, zasmál jsem se, zdá se, že máš literární talent.
Myslel jsem to ale přesně obráceně, bylo by smutné , kdyby jich měl Júki jakožto ročník 2000 na začátku profesionální kariéry více, než Puffík, starý ostřílený kapitalistický profesionál jak sám sebe nazval…
Ale rád si s tebou píšu .
Já se nebavil o Gaslym.
Jenže Ocona se už žádná opce netýkala. Smlouvu měl s Renaultem do konce tohoto roku.
V Renaultu byl stejně už dlouho a hned v letošních testech začal pindat, že si bude hledat místo v lepším týmu. Dokonce se chlubil, že stále patří Mercedesu, tak uvidíme jestli se mu podaří přetlačit Sainze, nebo Antonelliho.
Jinde bylo dnes psáno, že nebude váhat podepsat smlouvu s kterýmkoliv týmem, ale hlavně nechce vypadnout z kolotoče F1.
On má nakonec vzhledem k věku odježděno docela dost, utrhl dokonce i vítězství a pár pódií, což se třeba Hulkovi nepovedlo doteď. Tak uvidíme, jestli si už všechno štěstí vybral, nebo se mu ještě zadaří a chytí slušné angažmá. Jsem docela zvědavá.
Ocon je velice kvalitní jezdec. Tentokrát mu ale ruply nervy a to se nevyplácí.
My všichni sledujeme především kolizi s Gaslym, ale příčin k nervozitě je v současném Renaultu tolik, že tak jsou asi na psotník momentálně úplně všichni.
Ocona samozřejmě nikterak neobhajuji, proč taky, když fandím Gaslymu, ale mám pocit, že se v Renaultu něco událo už pře závodem a Oconův zkrat byl jen vyvrcholením.
Mně skoro připadá, že se v Renaultu/Alpine právě vůbec nic zásadního, co by pozvedlo tým, neudálo od samotného slavného zahájení přestavby v r. 2021 nebo kdy byl odstartován ten 1. závod ze sta, které je měly přivést na vrchol. Oni se za tu dobu vůbec neposunuli, jenom proběhlo několik vyhazovů a v poslední době se už vyhození ani nenahrazují. A jezdci s tím nic neudělají, ale dokážu pochopit, že už jim taky pochodují nervy. Takže je i těžko říct, jestli se Oconovi tahle bouračka nějak nevyplatí třeba ve smyslu, že ztratí rozjednané angažmá, to se taky asi ani nedozvíme.
Renault od znovupřevzetí týmu od lotusu neudělal snad nic správně. První chybný krok přišel vyhozením Vasseura. Už jen předání moci Cyrilovi byla velká chyba.
Pak měl Renault možnost reparátu v podobě najatím Szafnauera a znovu vyhodili svého zachránce a nahradili ho hřebíkem do… Faminem.
Někdy mám pocit, že někde úplně hodně vysoko v Renaultu sedí na trůnech samí masochisté.
Přemýšlím, jak nejlíp nazvat pocit, který z nich momentálně mám. Snad asi kříženec chaosu a nestability Ferrari ve špatném období s celkovou malostí týmů o úroveň níž (AR, Haas, Williams). Pro tovární tým katastrofální projev.
Teď jsem četl, že se asi skutečně před Monakem něco odehrálo.
To by vysvětlovalo Oconovou raplovinu.
To co Renault provádí opravdu vypadá jako výběr všech nejhorších rozhodnutí jaké se dají z celé F1 nasypat do jednoho hrnce s názvem Renault.
Možné to je. Je otázka, jestli je třeba vůbec hledat důvod. Jednak se i taková věc jako kolize mezi kolegy prostě čas od času stane, jednak Ocon je v tomhle brusič a jednak už od zimy kouká, kam by se zdejchnul. Takže se dá předpokládat trvalá frustrace a asi nejen u něj.
Důvodů je více. Tím hlavním je mizerie Renaultu. Vývoj jde pomalu a moc naděje na výraznější zlepšení není. Životaschopnost samotného Renaultu je taky hodně ohrožená. S novinkami je teď na řadě nejdříve Gasly, který mu navíc uzmul bod, který mu dával pocit nadřazenosti a existenční otázka mu taky žádný pocit jistoty nedává.
Podla mna je to cele zo strany Alpine uplna kapitulacia zdraveho rozumu.
Pre Ocona to cele vypali nakoniec este dobre. Odchazda z potapajucej sa lode, v situacii, kde nema problem miesto ziskat Hulkenberg, Bottas, Zhou ci dokonca Ricciardo, pretoze z juniorskych serii sa netlaci velke mnozstvo mladych talentov, asi Ocon nebude mat problem najst si miesto v time ako Haas, Stake alebo Alpha Tauri, co je v sucasnosti lepsie posobisko ako Alpine.
No Alpine si jednoznacne pohorsi. Cely tim sa trapi, auto je mizerne a skusena jazdecka dvojica, aj ked nepatrila k tomu najlepsiemu na roste a Ocon mi nie je prilis sympaticky, predstavovala asi najstabilnejsi clanok timu. Najskor, ako pises, si Ocona nezmyselne zazmluvnili na tri roky, cim sa pripravili o Alonsa aj Piastriho (aj ked tam zohrali rolu aj ine pochybenia v manazovani jazdeckej zostavy, zapchate miesto Oconom bolo v konecnom dosledku hlavny faktor, ze namiesto jazdeckej dvojice Alonso-Piastri skoncili s tym, co maju), a potom, zrovna v situacii, kde skusena jazdecka dvojica pomoze a kde Ocon jazdi lepsie ako timovy kolega, sa ho zbavia. Pritom ako alternativa sa im v podstate ponuka jedine Doohan, Bottas alebo Tsunoda, aj ked Tsunoda tento rok jazdi dobre, asi netreba prilis vysvetlovat, ze vsetci traja su horsi od Ocona. Preto nevidim uplne dovod jeho konca. Aj ked Ocon nie je najvacsi timovy hrac a jeho spravanie voci timovym kolegom Alpine pochopitelne hneva, nepride mi to ako dostatocne rozumny dovod na to, aby ho vymenili za o triedu horsieho jazdca.
Najvacsi zmysel by este davalo, keby ukoncenie spoluprace bola skor Oconova iniciativa, ale to sa mi z clankov prilis nezda.
Já si naopak myslím, že o zdravý rozum přišel v Monaku Ocon.
Kdyby se nechtěl mstít, tak by byl v mnohem lepší vyjednávací pozici. Teď s ním všichni budou jednat jako s vyhozeným.
Mozno. Ako fanusik pred telkou si aj mozes dovolit takuto emocionalnu reakciu a vnimat to ako dovod na vyhadzov. Od vedenia timu by som ocakaval racionalnejsi usudok.
V Monaku Oconovi skutečně ujely nervy a zachoval k týmu i Gaslymu dost nekulturně, ale hlavně dost nebezpečně.
Však i FIA se na něj dívala přes prsty.
Ano suhlasim. Aj tak si myslim, ze to nie je dovod na vyhadzov vzhladom na absenciu adekvatnej nahrady.
Ale Ocon ten vyhazov dostal už před závodem. Přesněji byl obeznámen, že Renault s ním smlouvu prodlužovat nebude. S tím ale stejně počítal, když po testech prohlašoval, že stále má vazby na Mercedes.
No tak potom o to horsie. Chapem, ze po piatich rokoch sa motivacia na vzajomnu spolupracu trochu vycerpala, ale ako pisem, tie alternativy su zle.