Ešte som nehovoril so žiadnym tímom, hovorí Čou | Magazín F1 - F1online.sk

Tohtoročná letná prestávka sa už tradične nesie v duchu prestupov. Zvlášť po tom, čo nám priniesol prvý týždeň po Veľkej cene Maďarska. Nie sú to však len McLaren a Alpine, ktorí majú potenciálne otvorené nejaké miesta v kokpitoch, ale aj Alfa Romeo. Švajčiarsky tím v najbližších týždňoch čaká rozhodovanie o budúcnosti čínskeho pilota Kuan-jü Čoua.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/73609/este-som-nehovoril-so-ziadnym-timom-hovori-cou

… jenom jeho agent :sweat_smile: Nedávalo by to smysl aby se nekoukal všude možně když nemá pří■■■ rok sedačku jistou, s Alpine určitě taky.

Cou je na jednu stranu najnevyraznejsi jazdec na roste, na druhu stranu obrovsky sympatak, rad citam jeho vyjadrenia :slight_smile:

1 Like

Očakávam, že Frederic počká s rozhodnutím ešte pár mesiacov. V F2 má Thea, ktorý sa poriadne priblížil Drugimu a posledné VC jazdí lepšie. Myslím, že Theo získa titul a Vasseur ho vezme do tímu.

Otmar : volalo mi 14 jazdcov.
Čou : ešte som nikomu nevolal.

na to maju agentov

To hej, Čou pôsobí ako inteligentný a vyrovnaný chalan, čo je sympatické.

1 Like

Vsak jednoduchá matematika, máme 20 jazdcov, volalo 14, takže 6 jazdcov nevolalo, Ocon, Alonso, Čou sú jasní. Gasly má guľu okolo nohy, po pretekoch ho Helmut vždy zviaže a hodí do veľkej, tmavej diery takže on asi tiež nie, Ricci naivne verí, že zostáva v Mcl takže on tiež nie a Stoll nemá dôvod volať má doživotné miesto v AM.
A zvyšok jazdcov volať mohlo, teda ich agenti
Medzi tými čo volali boli ako prví určite lujzo, Maxo, Charles, George, Sainz, Perez. Potom sa ozval Kimi, Nico a Mika, že by sa chceli vrátiť.
Sedačka u žabožrútov je lákavá a podľa mňa sa všetci trhajú o ňu😃

1 Like