Ešte počas mojej kariéry si na trati zmeriam sily so ženou, prorokuje Gasly | Magazín F1 - F1online.sk

To prečo si napisal? Ty benchy :grinning:

uz lepsie :slight_smile: 15editovVramciKolegialityAporozumenia

Asi se ani nechci ptát, proč máš v počítači takový obrázky. :smiley:

1 Like

Ty tam máš fotky Věrky a Tripera, já tam mám memes no

:slight_smile:
nie… Bruce Jenner vyhral desatboj. V hlave sa mu to pomiesalo az o cca 40 rokov neskor. A kludne stavim sixpack piva, ze to bolo z komercnych dovodov, lebo chcel byt zaujimavy a zarobit na tom.

V pc mám zajímavější věci než fotky Tripera a Věrky. :slight_smile:

mas tam malware

1 Like

A co teda s tim chromozomem navíc a s tím navázanými dispozicemi?

Lepší to není, beru nadsázky a jokes, ale někteří to tu nepíši, jako jokes :smiley:
No v tomhle ohledu jsou někteří omezení v tom vnímání no, nevím, jak to chceš kvantifikovat :smiley:

No nic, to tebe trápit nemusí,když máš chromozomu míň, než bys měl mít

to uz je ich boj :smiley: dneska je casu malo, zvlast na to premyslat nad ludmi, co nevedia priniest ziadne jedlo ku stolu, ci nie?

Otázka je kolik bych jich měl mít, ne kolik jich mám…

Pardon, ale pochybujem, že vo všetkom, určite to má dopad na organizmus, preto majú do konca života problémy so zdravím, pretože je to hlboký zásah do organizmu ale určite nie až tak radikálne, aby sa tá inherentná výhoda kompletne anulovala, veď ten genetický základ je principiálne úplne rozdielny.

2 Likes

Alpine nebude hledat nového šéfa týmu poté, co se rozhodl, že dočasný šéf Bruno Famin zůstane ve své roli pro sezónu 2024.

1 Like

Ano, neanuluješ a proto musíš brát hormony dál, do konce života.

Právě proto říkám, že se musí hlídat hormonální hladiny u všeho.
Dlouhodobě je hlídat a potom je nechat závodit.
Pokud budeš mít v době závodu hormony jako ostatní, tak nevykouzlíš nic navíc.

Áno aj, dáva to zmysel, ale stále tam máš dosť veľký rozdiel v tom, ako telo funguje a hlavne fungovalo, ak to bola premena napr. v nejakom inom štádiu (vek) - od toho tiež závisí.
Podľa mňa má taký jedinec lepší základ, aj ak prejde premenou, pretože má principiálne inak “dizajnovaný” organizmus.

1 Like

Ok, môže byť, ale radšej by som si počkal na nejaký štatistický prehľad, prípadne kazuistika resp. ako by to vplývalo na každého osobitne, pretože, ako to tu omielam :smiley: - sú tam fundamentálne rozdiely, kvôli ktorým by som to jednoducho nechal tak, ako to je a ľudia po premene by mali bohužiaľ smolu.

To by ti šlo přikazovat lidem, kolik musí mít hormonů …

No to jo, ale zase, že je času málo. Víš co, tohle je uspěchaná doba,ale upřímně proč? však si zvládneš zařídit věci v časovém okně, jak potřebuješ nebo ne? tak na co se furt stresovat

To ať si má každej kolik chce, ale pokud chce někdo závodit s ženama, tak ať splňuje nějaké požadavky. :smiley: