Ešte počas mojej kariéry si na trati zmeriam sily so ženou, prorokuje Gasly | Magazín F1 - F1online.sk

Zachytil. V kině jsem nebyl snad už deset roků Naposledy na Rivalové, ale hodně mi tam vadil přebytečný kravál.

hej ja tiez nesom nejaky velky fanusik kina, sedacky sice prijemne komfortne, popcorn super, vsetko parada, ale strasne mi vadia ostatni ludia, prekvapivo :smiley: svietiace mobily, susteni s balickom od chipsov, neustale behanie von z kino saly, to su veci co mi kazia zazitok, takze si to najskor pozriem doma pekne v klude

Divadla i kina by měly mít úschovnu mobilů a nikoho s mobilem dovnitř nepouštět. Jednou to příjde, ale zatím se svět ještě tak daleko nedostal.

to je dobra otazka do diskusie no, ze ci sa ludia skor naucia byt tolerantni, taktni a empaticki alebo si sami nakoniec zakazeme a zregulujeme uplne vsetko, kvoli neschopnosti sa prisposobit :smiley:

Já chodím do kina sem tam a všechno v klidu se mi zda…

1 Like

indy a F1 su velmy rozdielne ■■■■■ ale dobre Danica Patrick a čo dosiahla ? jej štatistiky hovoria že vela toho nedosiahla a tie dve divčata ich vykon nieje nič extra a to su furt nizke sutaže myslim že F3 F2su omnoho silnejšie sutaže a aj keby sa stalo že jedna znich sa dostane do F1 tak budme uprimne dostanu sa tam asi tak ako strol nebo latify daka peniazom unich to bude sice v daka tomu že to bude prva žena v F1 tak marketing bude užasny ale vykoni budu niekde kolem latifoho a strola či že nič extra

debata je o tom, ci si Gasly zmeria sily so zenou v F1, to znamena, ze spolu budu pretekat na trati, a nie, ze pride zena co vsetko vyhra

Indy a F1 su takmer rovnake z pohladu typu auta a pripravy pilota

Dobrovolně se lidi být tolerantní vůči ostatním nenaučí. Naopak vidím, že je to stále horší a horší.

Pomyslný řád příjde seshora vládním drilem. Jak na to se naučili Covidem a Ukrajinou. Detaily příjdou na řadu později.

Určitě hodně záleží na žánru filmu i jeho kvalitě.
Když se nudí, tak určitě žerou co se do nich vleze. :slightly_smiling_face:

Tebe je lehky hejtovat za tvy neznalosti techniky

Hlídá se tlak a otáčky, ale jenom maximální limit… jinak, co si děláš pod už je jedno.
Jako u sportovkyně. Nesmí překročit maximální hodnoty hormonů. :stuck_out_tongue: :smiley:

tak idem si do kina uzit film, nejdem tam chodit 4x na WC a nezozeriem 2 baliky chipsov (ciastocne to mozno vyriesi to chodenie na WC)

Nechodí na WC, ale chodí si vyřizovat telefonáty.

A) začali jste motat sportovce a sportovkyně s poruchama hormonů a chromozomů, bylo by fajn si nejdříve něco zjistit o této problematice. A k tomu jste začali tahat LGBT což s první problematikou může a nemusí být spojeno
B) to já nevím, to musíte vědět vy :grinning::face_with_raised_eyebrow:
C) vracíme se k bodů A, jako já chápu, že tohle jsou problematiky, o kterých se nepíše, ale tohle patlaní do sebe a ještě určitý kopání do lidí s problémy skrz hormony a chromo není nejlepší, jak třeba můžeš vědět, že @Triper není mužatka a @PUFF není ženatka? :grinning:

Nesmíš být upjatý. Musíš se uvolnit a užívat si. :slight_smile:

ja mam velmi male pracovne okno co sa tyka uzivania si filmu v kine :smiley:

a) ja sa cely cas bavim o Trans ludoch v sporte, co suvisi priamo s LGBT (to T v skratke)
b) tak ked nahodis accusation tak ho specifikuj, inak nema vahu :smiley:
c) odrazam sa od toho, ze nie kazdy uzivatel tu je taky uzkoprsy a vazny ako ja, ze aj keby som sa napr niekoho dotkol, tak si to bud vyriesime a pripadne sa ospravedlnim, alebo protistrana mavne rukou a povznesie sa nad to

Ty si mě nazval uzkoprsym? :exploding_head:

image
tlakuj viac na bench