lenze ked sportuje od mala, tak asi tazko prestane trenovat kvoli hormonom
Jenže ti ty hormony seberou to mužský fyzično na který narážíš. Nevím jak ti to mám vysvětlit.
Kolik zaplavala ta plavkyne, když byla na nějakým začátku a postupem času?
ja chapem co myslis aj na co narazas, len mi to pride casovo nezlucitelne proste cely ten proces
Jsou nějaký vynikající ženy v simracingu? Jako osobně bych čekal že nějaká zdatná závodnice se už měla dávno objevit.
viera s tymto nesuvisi, ona neni trans pokial viem to ze ju prekoplo z tych veci co uziva to uz je na inu debatu
Je správně, aby soutěžila s ženama?
Asi jo… Je žena.
Nikto nepise o vyhravani, ale o tom, ze sa postavi na startovy rost.
ak ma dokazane, ze je zena podla lekarskej spravy tak pre mna to je okej
prave o tom sa bavime v suvislosti s Trans ludmi prave, ze lekar ta posudi ako muza, ale ty sa citis ako zena, a chces sportovat so zenami … mas teda ist na hormonalnu liecbu a tranziciu nasledne, pricom neprestanes trenovat, a po hormonalnej liecbe a tranzicii si teda v zmysle podavania vykonov “degradovana” z muzskeho vykonu na zensky, o tom je debata, ci je to vobec mozne, a ci ti tie hormony tympadom “uberu vykon”
S takovou ženskou bych nechtěl sdílet ani společnou šatnu na kabáty.
Samozřejmě že ti ubírají výkony.
A samozřejmě, pokud budeš mít hladinu hormonů jako žena, tak nepodas mužský výkon.
Proto si všichni pichaji testaky, aby měli vyšší výkony. A Věra se v nich koupe.
Chce to jen hlídat dlouhodobě před, během i po.
A je to v úplný pohodě. Chce být jen transparentní a nevyvolávat nějaké pochyby. Pak všichni sklapnou.
To je jako povolit někomu v F1 větší turbo a říci, že budeš hlídat palivo a tlak a je to v pohodě…
Jste strašní demagogové
No, jenže každá jednotka (výrobce) v F1 má jiný turbo, takže se hlídá právě průtok paliva.
nuz postavit na rost sa moze aj teraz
Zjavne na to žiadna žena teraz nemá, inak by tam už dávno bola.
Co to tady je zase za chlapske urazene ega tady?
ved si prave prisiel pekne predstavenie
Moje ego je urazene pretoze nie som taky chlap ako Jos…
co je to tu za bordel komu pride normalne aby muž pretekal v žerskej kategorie je hlupy a nemal by mať pravo vyjarovať svôj nazor už to pohopte žiadna terapia žiadna operacia vas nedokaže zmeniť uplne na ine pohlavie skratka to nieje možne a čo je jeden z najvekšich problemov je testosterón ktory skratka liekamy nedokažete potlačiť aj po uživany 12-15 mesiacou stale je hodnota testosterónu vyšia a je jedno ako dlho to budete brať stale ten rozdie tam bude uvadza sa že 10%-35% bude hladina testosterónu vyšia čo to znamena že taky to športovec bude mať permanetnu vyhodu preto sa take niečo nesmie stať lebo pak to nieje ženska sutaž ale sutaž chorich mužov preto preca mame kategorie žien a mužov F1 nykdi nebude žena sutažiť jedina možnosť je ak by sa max nebo hamilton dali preoperovať al mam pocit že stejne by ich večina považovala za mužov lebo aj ked mate dolu dieru a na hrudi dve balony neznamena to že ste žena
Já tu netaguju o Věrky, jak @PUFF co ma teď domácí vězení od Karolíny ale cela ta debata je tu špatně, díváte se na to strašně omezeně a zabihate do úplně jiných oblastí