tak idem si do kina uzit film, nejdem tam chodit 4x na WC a nezozeriem 2 baliky chipsov (ciastocne to mozno vyriesi to chodenie na WC)
Nechodí na WC, ale chodí si vyřizovat telefonáty.
A) začali jste motat sportovce a sportovkyně s poruchama hormonů a chromozomů, bylo by fajn si nejdříve něco zjistit o této problematice. A k tomu jste začali tahat LGBT což s první problematikou může a nemusí být spojeno
B) to já nevím, to musíte vědět vy
C) vracíme se k bodů A, jako já chápu, že tohle jsou problematiky, o kterých se nepíše, ale tohle patlaní do sebe a ještě určitý kopání do lidí s problémy skrz hormony a chromo není nejlepší, jak třeba můžeš vědět, že @Triper není mužatka a @PUFF není ženatka?
Nesmíš být upjatý. Musíš se uvolnit a užívat si.
ja mam velmi male pracovne okno co sa tyka uzivania si filmu v kine
a) ja sa cely cas bavim o Trans ludoch v sporte, co suvisi priamo s LGBT (to T v skratke)
b) tak ked nahodis accusation tak ho specifikuj, inak nema vahu
c) odrazam sa od toho, ze nie kazdy uzivatel tu je taky uzkoprsy a vazny ako ja, ze aj keby som sa napr niekoho dotkol, tak si to bud vyriesime a pripadne sa ospravedlnim, alebo protistrana mavne rukou a povznesie sa nad to
Ty si mě nazval uzkoprsym?
tlakuj viac na bench
To prečo si napisal? Ty benchy
uz lepsie 15editovVramciKolegialityAporozumenia
Asi se ani nechci ptát, proč máš v počítači takový obrázky.
Ty tam máš fotky Věrky a Tripera, já tam mám memes no
nie… Bruce Jenner vyhral desatboj. V hlave sa mu to pomiesalo az o cca 40 rokov neskor. A kludne stavim sixpack piva, ze to bolo z komercnych dovodov, lebo chcel byt zaujimavy a zarobit na tom.
V pc mám zajímavější věci než fotky Tripera a Věrky.
mas tam malware
A co teda s tim chromozomem navíc a s tím navázanými dispozicemi?
Lepší to není, beru nadsázky a jokes, ale někteří to tu nepíši, jako jokes
No v tomhle ohledu jsou někteří omezení v tom vnímání no, nevím, jak to chceš kvantifikovat
No nic, to tebe trápit nemusí,když máš chromozomu míň, než bys měl mít
to uz je ich boj dneska je casu malo, zvlast na to premyslat nad ludmi, co nevedia priniest ziadne jedlo ku stolu, ci nie?