Ešte počas mojej kariéry si na trati zmeriam sily so ženou, prorokuje Gasly | Magazín F1 - F1online.sk

tak idem si do kina uzit film, nejdem tam chodit 4x na WC a nezozeriem 2 baliky chipsov (ciastocne to mozno vyriesi to chodenie na WC)

Nechodí na WC, ale chodí si vyřizovat telefonáty.

A) začali jste motat sportovce a sportovkyně s poruchama hormonů a chromozomů, bylo by fajn si nejdříve něco zjistit o této problematice. A k tomu jste začali tahat LGBT což s první problematikou může a nemusí být spojeno
B) to já nevím, to musíte vědět vy :grinning::face_with_raised_eyebrow:
C) vracíme se k bodů A, jako já chápu, že tohle jsou problematiky, o kterých se nepíše, ale tohle patlaní do sebe a ještě určitý kopání do lidí s problémy skrz hormony a chromo není nejlepší, jak třeba můžeš vědět, že @Triper není mužatka a @PUFF není ženatka? :grinning:

Nesmíš být upjatý. Musíš se uvolnit a užívat si. :slight_smile:

ja mam velmi male pracovne okno co sa tyka uzivania si filmu v kine :smiley:

a) ja sa cely cas bavim o Trans ludoch v sporte, co suvisi priamo s LGBT (to T v skratke)
b) tak ked nahodis accusation tak ho specifikuj, inak nema vahu :smiley:
c) odrazam sa od toho, ze nie kazdy uzivatel tu je taky uzkoprsy a vazny ako ja, ze aj keby som sa napr niekoho dotkol, tak si to bud vyriesime a pripadne sa ospravedlnim, alebo protistrana mavne rukou a povznesie sa nad to

Ty si mě nazval uzkoprsym? :exploding_head:

image
tlakuj viac na bench

To prečo si napisal? Ty benchy :grinning:

uz lepsie :slight_smile: 15editovVramciKolegialityAporozumenia

Asi se ani nechci ptát, proč máš v počítači takový obrázky. :smiley:

1 Like

Ty tam máš fotky Věrky a Tripera, já tam mám memes no

:slight_smile:
nie… Bruce Jenner vyhral desatboj. V hlave sa mu to pomiesalo az o cca 40 rokov neskor. A kludne stavim sixpack piva, ze to bolo z komercnych dovodov, lebo chcel byt zaujimavy a zarobit na tom.

V pc mám zajímavější věci než fotky Tripera a Věrky. :slight_smile:

mas tam malware

1 Like

A co teda s tim chromozomem navíc a s tím navázanými dispozicemi?

Lepší to není, beru nadsázky a jokes, ale někteří to tu nepíši, jako jokes :smiley:
No v tomhle ohledu jsou někteří omezení v tom vnímání no, nevím, jak to chceš kvantifikovat :smiley:

No nic, to tebe trápit nemusí,když máš chromozomu míň, než bys měl mít

to uz je ich boj :smiley: dneska je casu malo, zvlast na to premyslat nad ludmi, co nevedia priniest ziadne jedlo ku stolu, ci nie?