Aký bude mať vplyv odchod dlhoročného inžiniera Gianpiera Lambiaseho na budúcnosť Maxa Verstappena? V médiách sa už niekoľko dní intenzívne špekuluje nad odpoveďou na túto otázku. Red Bull stojí na hrane historického predelu. V Milton Keynes vzniká v podstate úplne nový tím, ktorý stojí na začiatku novej päťročnice. Bude jej súčasťou aj Max Verstappen?
Za komančů jsme se pětiletkám smáli a teď jsou v F1 zcela běžné.
Přemýšlím jestli byli komančové tak nadčasoví, nebo F1 tak hluboko klesla.
Mimochodem po každé pětiletce býval za komančů sjezd. Jinými slovy sešup, přesněji úpadek až pád.
Co z toho na nás RB chystá?
Co se týče Emila, tak ten má u RB až do 2028 nejlukratívnější smlouvu ze všech jezdců. To znamená, že by Emil mohl přikývnout novým zájemcům na lepší provizi, nebo nebo lepší vůz i za nižší plat.
Asi bych měl připomenout, že pro konkurenci momentálně není Emil nebezpečný, tak není důvod Emila zbytečně přeplácet.
Ked si vsimnes ako Mintzlafovi ide resp islo manazovanie jeho futbalovych klubov tak nemozes by prekvapeny, ako mu to ide v F1. Mekies takisto nejako vyrazne neziaril v predhadzajucich stajniach. Je to taky francuzsky Seidl. Mozno nic nepokazi, ale asi to nebude tahun ako Horny.
Podla mna oni mali toxicku atmosferu vzdy, vidno to na dodrbavani pilotov, ultimatam, vyhadzovom atd.. Vsetko sa dalo zvladnut slusnejsie/lepsie. Asi to tam ludi prestalo bavit tak odisli.
ja nehanim jeho timy. porovnavam. Keby bol Horny rovnako uspesny F1 manazer ako bol Mintzlaf klubovy manazer tak ma RB za poslednych 20 rokov uspechov ako Ferrari.
Vo futbale má Red Bull celkom úspech (Salzburg, Liepzig) a tak isto aj v hokeji (Salzburg). Neviem čo z toho manažoval priamo Minztlaff, ale až taký manták asi nebude.
V F1 to vnímam tak, že si chcel upevniť / získať moc, čo sa mu odstránením Hornera s Markom podarilo a dal by som mu pár rokov na prestavbu. Odchody zjavne neboli spojené len s Hornerovou kauzou a jeho štýlom riadenia, keďže stále pokračujú. Niečo mohlo byť z kariérneho hľadiska, niečo z osobného a niečo môže byť spojené aj s tým, že už tam nie je Horner.
Pri Mekiesovi sa však zhodneme. Nepríde mi absolútne schopný viesť top tím. Šéf top tímu musí byť výrazný, mať rešpekt, vedieť robiť politiku pred aj za kamerami a musí vedieť ťahať tím tak ako to robil Horner alebo Wolff.