Ekológ Vettel sa postavil proti nákladným hybridom. Páčia sa mu motory V10 | Magazín F1 - F1online.sk

pri tej zeleznicnej je to pocitane pre dieslove, parne, elektricke,…? ci nejaky ten priemer? lebo je rozdiel preprava dieslovou masinou a elektrickou ktora je napajana z jadrovej elektrarne :slight_smile:

a pri lodnej je to pre lng tankery spalujuce odparujuci sa lng, alebo pre lode spalujuce ten najnekvalitnejsi mazut obsahujuci obrovske mnozstva siry? :slight_smile:

a co som hladal tak ja som nasiel trochu ine cisla pre lodnu dopravu od 10-40g/Tkm

Neres to, oba pouzili data minimalne 15-20 let stare, nenapadlo je se podivat na datum, kazdy vi ze lode jsou katastrofa.

to je evidnentne tvoj argument.

Jo ty si zase nečetl článek, ale jen nadpis a přišel si kopat🥱

U železnice nevím, čerpal jsem z AI, u tankerů to znám, počítal jsem účinnost dvoutaktních motorů na mazut.
Takže jsou to data odsířených moderních dvoutaktních lodních motorů, které mají vyšší termodynamickou účinnost než dnešní F1.

Jirko nebuď slušnej a řekni konečně, že všechny tvoje rádoby technický znalosti jsou zkopírovaný od AI

3 Likes

Jirka jednou napíše že je AI nemožná, pak zjistíš že z ní čerpá, resp. kopíruje. Jirka napíše, že největší vykon je vylezt na Everest s kyslíkem a pak napíše, že lidé co nedokažou lezt bez kyslíku by měli mít zakazano lézt atd atd…Vážně ho tu ještě někdo bere važně? :smiley: Tomu říkám slušná zmatenost. :laughing:

2 Likes

V4 1.8 od toyoty nema chybu, sice robia aj 2.0 ale to 1.8 upne stačí

to sa skor hodi na teba. daj mi pokoj…

2 Likes

Tak proč tu žvatláš něco, co neodpovídá článku?:thinking:

2 Likes

helmutko je dneska bez nalady. :face_holding_back_tears:

2 Likes

hogris ide zase po mne?

1 Like

…tenhle jde po tobě. msedge_qlN6RzwNaW

1 Like

to si ty?
​​​​​

…tak to bylo hnusný helmutko… :unamused:

1 Like

tak si pocital zle

2 Likes

Nechci Tě podceňovat, ale jsem si skoro jistý, že mě jen zkoušíš a vůbec netušíš, že existuje dvoudobý dieselový motor, proč není čtyřdobý jako obvykle a jak pracuje.
Ale pokud ano, omlouvám se a jsme tedy tady na fóru už dva, což by byla neuvěřitelná náhoda.