Eddie Jordan vyzýva Norrisa, aby začal viac hrýzť | Magazín F1 - F1online.sk

Lando Norris sa po pretekoch v Melbourne stal držiteľom nechceného rekordu. Podľa Eddieho Jordana by však v tejto chvíli nemusel byť jazdcom s najväčším počtom pódií bez víťazstva, keby prestal byť takým milým chlapcom, akého ho poznáme.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/148686/eddie-jordan-vyzyva-norrisa-aby-zacal-viac-hryzt

Kdyz ono to neni lehky kdyz auto netahne, to by chlapek mohl vedet, sam byl s tymem ve stejny pozici prakticky celou karieru v F1. Abych nebyl tak prisnej tak 4x win se musi zminit, ale zadna slava to za 14 sezon nejni :man_shrugging:t2:

Vynimocne ma Eddie pravdu, samozrejme musime prihliadnut na okolnosti a vykon auta ale:

  • ked mal Carlos v McL na dosah vitazstvo, Lando bol az za nim
  • ked Ricci vyhral v monze, Lando bol az za nim
  • v Sochi nezvladol zmenu pocasia (aj za “pomoci” timu)
  • ked vyhral Oscar sprint, opat tam Lando nebol

Nieco na tom bude, ak chce vyravat, musi byt perfetkny a nie len dobry.

4 Likes

Těžko se mi to jako fanoušek DR3 říká, ale Lando v Monze nejspíš nevyhrál jen kvůli týmové režii. Samozřejmě nevím, zda by dokázal předjet, ale působil na konci závodu líp.

2 Likes

Fajn prehľad. Ja som po zmene z veselého na vážnejšieho Landa čakal tiež viac dravosti. Chalan má talent, hádam dostane viac šancí.

1 Like

Je to mozne ale nezabudaj na to ze Daniel dal v poslednom kole FL, vyzeralo to ze to mal pod kontrolou, nic to nemeni na fakte ze jeho posobenie v McL bolo velkym sklamanim, aj ked som mu velmi fandil.

1 Like