Eddie Jordan priznal, že trpí agresívnym typom rakoviny prostaty | Magazín F1 - F1online.sk

Eddie Jordan je vo svete Formuly 1 naďalej aktívna postavička. Aj keď už nepôsobí ako extravagantný šéf vlastného tímu, s Davidom Coulthardom nahrávajú vlastný podcast Formula For Success a v tejto sezóne zohral ako manažér Adriana Neweyho kľúčovú rolu pri rokovaniach svojho klienta o prechode do nového tímu. Žiaľ, írsky tlčhuba teraz priznal, že už niekoľko mesiacov bojuje s agresívnym typom rakoviny.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/183893/eddie-jordan-priznal-ze-trpi-agresivnym-typom-rakoviny-prostaty

Ale ne :frowning: . Moje srdcovka sice není, ale palce mu držet budu. Co si budeme, už je ve věku, ke kterému podobné zprávy patří trochu víc.

3 Likes

Jeden z mých největších oblíbenců.
Jeho pravidelné čtvrteční debaty v Stars bars s fanoušky byly ukázkou obrovské odvahy, vůle a nadhledu.
Nikdo nic podobného nikdy ani nezkusil, kromě Arrivabeneho jeden rok.

Snad se z toho dostane.

3 Likes

Přeju mu všechno dobré, péči má určitě na vysoké úrovni, k tomu bude potřeboval i kousek štěstí. Je ale až neuvěřitelné, jak se posunulo samotné vnímání lidského věku. Blíží se mu osmdesátka, to už tak či onak není na velké plány… Možná jsem nakonec větší fatalista než Ty :slight_smile: .

2 Likes

Hm, nevim proč, ale měl jsem dojem, že mu je kolem šedesáti…

No jo, ani se nám nezdá, jak to letí… Jak bylo ve Finale Ligure?

Zrovna trochu pršelo, ale už to tam začíná žít.
Všichni natěšení, hlavní sezona začala.
Přes 200 trailů, od rodinných, až po světový pohár v downhillu v jednom údolí a všechny končí na pláži.

Myslím, že takhle nějak to musí vypadat v ráji, strávil jsem tam už hodně moc času.

Našla jsem si pár fotek, abych viděla o čem mluvíme, a vypadá to fakt krásně. Třeba dostane každý z nás takový ráj, jaký si přeje, jestli teda existuje a vezmou nás tam. Mně si tuhle sliboval peklo, tak nevím :smile: .

Já tam možná zažil největší romantiku v životě.
Tři sezóny jsem tam brigádničil, kousek odtud studoval, jel jsem tam hodně závodů, znám tam skoro každého, našel dvě lásky, zlomil šest kostí a trávím tam každý rok několik týdnů.

3 Likes

Přemýšlím, jestli mi v tom výčtu něco chybí, ale je dokonalý - jednoduše ráj :smile: !

1 Like

Dneska tady budu trávit celý večer :love_you_gesture:

2 Likes