Ecclestone úspešne predal svoju zbierku monopostov, Mateschitz ju chce vystaviť | Magazín F1 - F1online.sk

Úctyhodná zbierka 69 monopostov Formuly 1 v odhadovanej hodnote 600 miliónov eur má nového majiteľa. Berniemu Ecclestonovi sa ju podarilo po troch mesiacoch predať a nie len tak hocikomu. Kupcom sa stal Mark Mateschitz, spolumajiteľ Red Bullu a syn zakladateľa Dietricha Mateschitza.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/189072/ecclestone-uspesne-predal-svoju-zbierku-monopostov-mateschitz-ju-chce-vystavit

600mega by som vedel aj lepsie vyuzit :smiley:

tak predajca aut sa vratil ku svojim korenom, nice. dobre spravil, ze to nenechal svojim buducim dedicom, aby to nechali zapadnut prachom.

zbierka velmi pekna, viaceri by sme tam vedeli stravit par hodin. Ak by inak na tych fotkach dali efekt rozmazaneho popredia a pozadia, tak by vyzerali uplne ako male anglicaky :slight_smile: minimalne na mobile.

2 Likes

pekna zbierka, ak to vystavia tak by sa oplatilo ist pozriet.

Dobreho kupcu nasiel. Cakal som ze to skonci u nejakeho sejka na blizkom vychode ktory sa v autach vobec nevyzna ale nevie co s peniazmi. A ked budu verejne pristupne v muzeu v Europe, asi to lepsie skoncit nemohlo.

Ved ich vyuzi, ty si to nekupil :wink:

1 Like

Eklak nasiel vyborneho kupcu. Verim, ze to Matesak vystavi niekde, aby sme sa na to mohli ist pozriet. Rad by som si na takych skvostoch popasol oci a dusu fanusika rychlych a hlucnych tatosov.:grinning:

Někde u ringu postavit halu a tam je vystavit.

1 Like

Meli by to zprovoznit, videt auta v akci je o necem jinem.