Před chvíli přistálo letadlo s účastníky zájezdu Dakar.
Ke sledování na Nova Action.
Loooool, neviem, čo fajčíš, ale je to riadne dobrý matroš Maxík by v Haase vyhral možno na Playstation s 0% AI, dokonca by s najväčšou pravdepodobnosťou nevyhral ani v Mercedese, Ferrari, McL, AM. Ezop by nenapísal také bájky ako ty chcelo by to prečistiť hlavu, aspoň pár mesiacov nič neber
Ale formula asi mala problém s ním, keďže to v tom čase v priemere raz za každú hodinu rozj*bal o zvodidlá
Hovorí sa, že pes môže štekať aj na Pána Boha. Videl som, prečital som, o chvíľu zabudnem. Nie je čo riešiť.
Prajem krásny deň, Evka.
Dost ubohe prirovnavat Sira k Bohovi a Bernieho k psovi, ale vsak aj toto je vizitka.
Koukám, že se tu musíš jen s každým hádat a psát bludy …
Dal bych mu ban.
Chudák starký Bernie, toto si naozaj mohol nechať na prvý apríl. Keby záležalo len na jazdcovi a nie aj na aute akom jazdí tak by Verstapen nečakal na prvý titul toľko rokov a Hamilton alebo Alonso by ich tiež mali viac.
… si absolútne nepochopil, čo tam bolo napísané. Možno je ešte iskrička nadeje, že zmúdrieš. Ak sa tak stane, potom sa ozvi.
Hlavne,ze tvoja mudrost tu prekvita jedna radost,pan stekajuci pes.
Od teba je to kompliment, ty majster hadok.
No daj! Nemas na to, soudruzko.
Ban udelen a ted se bez stydet. A pozor na infarkt.
Co tu předvadíš je úroveň 5 třídy, gratuluji
Ako prvá múdrosť v Tvojom prípade je, že keď spolu komunikujú chlapi, tak Ty mlč.
Pokús sa podľa toho správať a ja Ti potom poviem, čo máš urobiť ako druhé.
Nemudruj zase, nie si v parlamente. Ty mas od chlapa tak daleko ako ja od kozmonauta.
Kedze si komunikoval s Evap, tak by si aspon to mohol vediet,ze ona nie je chlap,ty mlcuci mudrlant.
Na tvoju uroven nemam, ty si tu extra klasse.
Kde je ten ban,Caba? Neblazni, alebo nebluzni!
Mel si nekolikadenni ban.