Ecclestone sa pustil do Hamiltona s Russellom. Vraj môžu za to, že Mercedes ani raz nevyhral | Magazín F1 - F1online.sk

Před chvíli přistálo letadlo s účastníky zájezdu Dakar.
Ke sledování na Nova Action.

To je celej @Ferda

Loooool, neviem, čo fajčíš, ale je to riadne dobrý matroš :laughing::laughing: Maxík by v Haase vyhral možno na Playstation s 0% AI, dokonca by s najväčšou pravdepodobnosťou nevyhral ani v Mercedese, Ferrari, McL, AM. Ezop by nenapísal také bájky ako ty :laughing::laughing: chcelo by to prečistiť hlavu, aspoň pár mesiacov nič neber

1 Like

Ale formula asi mala problém s ním, keďže to v tom čase v priemere raz za každú hodinu rozj*bal o zvodidlá :laughing:

1 Like

Hovorí sa, že pes môže štekať aj na Pána Boha. Videl som, prečital som, o chvíľu zabudnem. Nie je čo riešiť.
Prajem krásny deň, Evka.

3 Likes

Dost ubohe prirovnavat Sira k Bohovi a Bernieho k psovi, ale vsak aj toto je vizitka.

Koukám, že se tu musíš jen s každým hádat a psát bludy …

2 Likes

Dal bych mu ban.

1 Like

Chudák starký Bernie, toto si naozaj mohol nechať na prvý apríl. Keby záležalo len na jazdcovi a nie aj na aute akom jazdí tak by Verstapen nečakal na prvý titul toľko rokov a Hamilton alebo Alonso by ich tiež mali viac.

1 Like

… si absolútne nepochopil, čo tam bolo napísané. Možno je ešte iskrička nadeje, že zmúdrieš. Ak sa tak stane, potom sa ozvi.

2 Likes

Hlavne,ze tvoja mudrost tu prekvita jedna radost,pan stekajuci pes.

:grinning: Od teba je to kompliment, ty majster hadok.

1 Like

:joy::+1: No daj! Nemas na to, soudruzko.

1 Like

Ban udelen a ted se bez stydet. A pozor na infarkt.

1 Like

Co tu předvadíš je úroveň 5 třídy, gratuluji

1 Like

Ako prvá múdrosť v Tvojom prípade je, že keď spolu komunikujú chlapi, tak Ty mlč.
Pokús sa podľa toho správať a ja Ti potom poviem, čo máš urobiť ako druhé.

Nemudruj zase, nie si v parlamente. Ty mas od chlapa tak daleko ako ja od kozmonauta.
Kedze si komunikoval s Evap, tak by si aspon to mohol vediet,ze ona nie je chlap,ty mlcuci mudrlant.

Na tvoju uroven nemam, ty si tu extra klasse.:stuck_out_tongue:

Kde je ten ban,Caba? Neblazni, alebo nebluzni!:grinning:

Mel si nekolikadenni ban.