Ecclestone radí Red Bullu zobrať Hülkenberga: Pri Verstappenovi to zvládne | F1online.sk

“Koncentrujem sa na túto chvíľu a o tom nepremýšľam. Momentálne to nie je moja priorita. Môžem si dovoliť byť rok preč, alebo čokoľvek, čo budem chcieť. Uvidíme. Stále neviem, ako to bude vyzerať. Teraz chcem zvládnuť zostávajúce preteky. To je najlepšie — sústrediť sa na to a potom uvidíme, čo nám prinesie budúcnosť. Samozrejme, som si vedomý toho, že sa môže stať čokoľvek,” hovorí ruský jazdec.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/14533/ecclestone-radi-red-bullu-zobrat-hulkenberga-pri-verstappenovi-to-zvladne

Suhlasim s Berniem. Hulka by som strasne rad videl v RB!

Proč by ho měli držet? Klidně ho můžou vyhodit z jejich akademie, jako spoustu jezdců před ním :upside_down_face:

Tým, že má Albon thajskú národnosť, je pre nich zaujímavý aj z iných než pretekárskych dôvodov, čiže si tiež nemyslím, že by ho nechali ísť úplne. Ale možné to je.

Zasnívajme si na chvíľu a dajme tomu, že Red Bul Hulka fakt angažuje. Bolo by podľa vás lepšie, aby nastúpil až budúcu sezónu alebo aby riskol pár závodov aj v tejto sezóne? Nebol by to príliš veľký risk? Čo keby sa ukázalo, že ani on so súčasným Red Bullom nastaveným na Verstappena nedokáže žiadne veľké zázraky.

Toto je clekom smiesne ako cakaju na hamiltonove potvrdenie zmluvy, ze co ked bude volny pre redbul :slight_smile:

Podla mna by bolo urcite lepsie, keby nastupil uz v priebehu tejto sezony. Albonove vykony su taka katastrofa, ze by to Hulkenberg sotva zvladol horsie. Ano, nedalo by sa cakat, ze by Hulkenberg nastupil v strede sezony a hned jazdil dobre. No mohol by to vyuzit ako testovanie a bol by vdaka tomu na zaciatku dalsej sezony pripraveny. Keby nastupil az na dalsiu sezonu, tak by mu podla mna chvilu trvalo, kym by sa do toho dostal. Videli sme, ako sa rok prestavky podpisal na Oconovi.
Nemyslim si, ze sa Hulkenberg bude trapit kvoli tomu, ze auto je nastavene na Verstappena. Tu by mali zavazit jeho dlhorocne skusenosti, vdaka ktorym by s takymito vecami uz skutocne nemal mat problemy.

Hulkenberg je slušný bezproblémový jezdec, chci tam ale raději Checa :wink: Nejraději bych teda Russella, ale to se nestane.