Ecclestone o špekuláciách s Hornerom a Alpinom: To skôr Hamilton získa ôsmy titul | Magazín F1 - F1online.sk

Bernie Ecclestone sa v poslednej dobe čoraz častejšie objavuje na štartovom rošte. Na Veľkej cene Rakúska sa dokonca prvýkrát v živote predstavil na pódiu, kde odovzdával trofej, a nechýbal ani na Hungaroringu. Ako to teda býva, špekulácie sa množia. Spájajú Ecclestona, Hornera a Alpine.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/210339/ecclestone-o-spekulaciach-s-hornerom-a-alpinom-to-skor-hamilton-ziska-osmy-titul

takzo o toto islo pri tom mocenskom boji
horner zavidel wolffovi, ze z neho mercedes spravil miliardara a horner bol stale len obycajnym zamestnancom malinoviek a nie spolumajitelom

Tak osmej titul…ten měl… jenže BE tehdy zařídil, že vyhrál Raikonnen, brzo to vyleze ven…LH měl být první. Jenže se úmyslně v Čině nediskvalifikovalo , ač mělo a to dle platných pravidel. Jezdec Mclarenu ale nesměl vyhrát…

Spekulace jsou to krásné, ale pouze pro veřejné davy.
Tím, že RB Hornera vyhodil během závazné smlouvy, tak musí plnit tučné odškodné a to je platné pouze tehdy, pokud Horner nezačne lézt Red Bullu do zelí.
V případě, že by Horner přešel jinde, tak by dostal pouze nějaké odškodné. Nejspíše menší než 50% současné dávky.

Casto sa spomina vyhadzov Hornera. Ja som nejaku spravu presvihol? Ja som to pochopil tak, ze je stale niekde v sluzbach Red Bullu, ale vysackovali ho z postu sefa RBR zavodneho teamu. Nezachytil som, ze ho vyhodili na kompletku.

2 Likes

Takze v podstate Horny sa dal do zhanania investorov na kupu Alpine.

Prosím Ťa pošli mi tú Hornerovu zmluvu, chcem si to tam sám prečítať…

Jsi naivní dítě jestli si myslíš, že Horner svou smlouvu posílá na fuck book.

Myslíš v tej Číne, kde sa Lojzi vytrepal v nájazde do boxu ? :smiley: Inak, keď prestaneš fetovať a vyčistíš si myseľ tak možno zistíš, že v takom prípade, by titul bral Alonso. Btw jediné čo sa diskvalifikovalo oprávnene, bol McLaren z celého ročníku

2 Likes

Cim presne to Bernie zariadil? Dazdom na VC Ciny, ked Hamilton nevedel trafit do boxov? To uz je iny saman.

Ecclestone Raikkonena nikdy nemal rad a uz vtedy povedal, ze Hamilton je lepsi marketingovy material, novacik, iny a hned hviezda oproti Raikkonenovi, co novinarom nepovie ani tri suvisle vety. Preco by ho protezoval?

Asi kazdy titul, co sa rozhodoval naozaj len o par bodov je okydany takymito hlupostami. Hamilton to mohol vyhrat, nemal robit hluposti, McLaren si mal zvolit jednotku atd. Raikkonen je z tych poslednych, komu bolo nieco darovane

2 Likes

Všetko len špekulácie, nikto nič nevie, zmluvu nikto nevidel ale každý má v tom jasno a prináša zaručené správy.

Že chcel mať Horner podiel v tíme po vzore Wolffiho, to je pravdepodobné. V ideálnom prípade si nechá vyplatiť zmluvu do posledného dňa a popri tom s konzorciom, ktorého bude predsedom, odkúpi nejaký tím, prípadne jeho časť. Pokojne to môže byť Alpine, Audi, Haas alebo aj béčko Red Bullu.

Nevidím absolútne žiaden dôvod, prečo by mal chcieť ísť znovu niekam srandovať na boxoví múrik a absolvovať niečo, kde už všetko, čo sa dalo, dokázal. Teoreticky, pomsta Red Bull a angažmán u Ferrari ale to je veľké riziko a prakticky by ho to v živote nikam neposunulo. Myslím si ale, že Horner uvažuje omnoho viac pragmaticky a vždy je to v prvom rade biznis.

1 Like

Jj aj masa mal mať titul a BE to zariadil inak.:+1::grinning:

BE mu na diaľku zatočil volantom aby to zapichol do strku.to si nevedel😄

1 Like

O rok chcel spraviť v Brazílii to isté ale v tom čase ešte signál z diaľkového ovládača trafil v poslednej zákrute prijímač na Glockovej formuly, miesto Hamiltona

A v 21 latifimu tiež na diaľku zatočil volantom

2 Likes

Nie je iste. Kazda zmluva ma aj dolozku o budovani dobreho mena znacky a podobne, lenze sexualny skandal sa dal prave na tento ucel vyuzit, aby mu odstupne platit nemuseli… Neviem, ci to aj urobili, ale je tu ta moznost…

Myslim, ze u Hornera je na prvom mieste penis, az potom biznis…

Som si nevsimol, musim pustit zaznam :rofl::rofl::rofl:

Mám dojem, že nová smlouva byla podepsána loni, kdy se už o kauze s Fionou vědělo.

Jj, velmi, velmi oprávněně.

Přitom Ecclestone se netajil tím, že chtějí s Mosleym zničit Rona. Což se jim nepovedlo. :relaxed:

1 Like