Ecclestone o Imole 1994: Mosley veril, že to je koniec Formuly 1 | Magazín F1 - F1online.sk

prepac ferdo ale jos nic nepotrvrdil :smiley: ani fia to nepotvrdila :smiley: to ze si myslis, ze sa tam nieco stalo, je ale v poriadku. ale ako fakt to preukazane nebolo. ja potrebujem mat preukazanu vec ako fakt, nez jej uverim, a to mi pride tiez v poriadku.

mozeme sa na to pozerat inak

1 Like

A zrovna takový nenápadný jméno, který je asi 100x týdně v médiích vid? :grin::grin:

3 Likes

Jsem přesvědčený, že se ještě nenarodil jezdec, který by takové výhody nevyužil, kdyby měl možnost.
Je to zcela obyčejná lidská vlastnost a jezdci nejsou pohádkové postavy.

To víš, za 50 roků sledování F1 se mi některé situace míchají a nechtěl jsem střílet od pasu.

FIA potvrdila, že ve voze zakázaná elektronika byla a zákonitě měl přijít automatický trest.

Fia zakazala pouzivanie elektronickych pomocok a nie, ze v RAM alebo ROM zostane nejaky zostatkovy softver,ktory vsak nebol pouzivany. Ulohou Fia bolo dokazat pouzivanie a to nevedela. Fakticky bolo auto legalne.

2 Likes

Nebyl zůstatkový, ale plně funkční.

V kazdom aute je predsa funkcny softver. Fia zakazala pouzivanie konkretnych softverov, ktore jej technici poznali a vedeli skontrolovat. A taky softver myslim nenasla, ale nasla nieco, o com sa domnievala, ze by mohol byt zakazany,ale nevedela to dokazat. A vobec nevedela dokazat,ze to bolo pouzivane a ako by to pouzivali. Na zaklade coho teda mali potrestat Benetton? Na zaklade domnienok?
Takze ak Fia nemala dokazy na nezakonnosti,tak bolo auto legalne.
Obaja na to mame rozdielne pohlady a pravdu sa asi nikdy nedozvieme. Ak myslis,ze este mas nieco v rukave, kludne napis. Ja uz k tomu viac neviem dodat a z mojej strany je teda titul legalny.:wink:

Daný softvér byl zakázaný a přesto se ve voze našel zcela funkční, takže FIA trestat mohla a přesto netrestala.

Praveze sa tam nenasiel. Dalo sa v nejakym menu, sub-menu preklikat podla nazvu k softveru, ale priecinok bol prazdy. Softver sa pocas sutazneho vikendu nenasiel. Nieco skusali pocas testov, kedze testovanie nebolo obmedzene a mohol si si tam robit v podstate co si chcel. Po testoch to zmazali a na sutaznom vikende sa vo volante nasli iba prazdne priecinky.

Software se našel, byl plně funkční a Benetton se vymlouval, že neměl čas ho odstranit, nebo nějak podobně.

no pockaj. vo 1. komentari, ktory spustil tuto debatu o nejakej elektronike si napisal: "Aby F1 nepadla, tak se Bernard s Bičíkem rozhodli rychle vymyslet novou hvězdu F1 a na Sennu se co nejrychleji zapomělo.
Tou hvězdou se stal Schumi i díky zakázané elektronice, ale účel světí prostředky, proto se tenhle podvod zaretušoval."

Takze “vyrobili” novu hviezdu (Schumachera), aj vdaka zakazanej elektronike, aby sa na Sennu co najrychlejsie zabudlo, ale zaroven na tuto zakazanu elektroniku poukazoval aj samotny Senna?

Byl začátek sezóny a Senna už byl hodně zkušený. Přitom byl králem kvalifikací, takže velice rychle zjistil, že něco nehraje. Proto sledoval vedle tratě jak Schumi jezdí zatáčky a tam si všiml, že chod motoru se nechová jako běžně ovládaný plynovým pedálem, ale že zasahuje elektronika.
Pak se bohužel zabil a FIA s Bernardem už proti elektronice Benettonu nezasáhla.

rovno napis, ze FIA nechala neferovo dominovat schumiho, len aby sa nemusela zodpovedat za sennovu smrt… konspirator.sk je kratky na teba

po zhliadnuti tohto videa snad musi aj najvacsiemu plochozemcovi dojst, aka blbost to je

ved samozrejme… to uz mohol rovno napisat, ze FIA zabila sennu, aby uvolnila cestu novej hviezde schumimu

1 Like