Ecclestone a Berger si želajú, aby Verstappen zostal v Red Bulle | Magazín F1 - F1online.sk

Najväčšou otázkou najbližších dní, týždňov a mesiacov bude osud Maxa Verstappena. Holandského pretekára čaká v Spa ďalší nabitý mediálny deň s množstvom otázok na Tota Wolffa, Christiana Hornera a jeho ďalšej budúcnosti. Názory sa rôznia, ale napríklad Bernie Ecclestone a Gerhard Berger si myslia, že by mal ostať v Red Bulle.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/207825/ecclestone-a-berger-si-zelaju-aby-verstappen-zostal-v-red-bulle

Ja si to tiez zelam a nech to trva par rokov. Nech pomoze dostat stajnu ktora 10 rokov pevne stoji za nim, upravuje mu auto na mieru opat na vrchol.

1 Like

Ja si to tiež prajem. Na Russella v Mercedese, nech ani nesiahajú. Chcem ho vidieť v budúcnosti vyhrať titul majstra sveta. V Mercedese má vysoké šance na uskutočnenie tohto cieľa. Určite vyššie, než by mal budúcu sezónu v RB.

Ale stále to vidím tak, že Maxov prestup do Mercedesu je len záležitosť niekoľkých týždňov.

Já bych chtěl viděl v Mercedesu souboj Verstappen vs Russell.
To by bylo moje přání pro rok 2026.

1 Like

To se nestane, pokud Verstappen přijde do Mercedesu, tak na úkor Russella

1 Like

Presne tak. Russell v Mercedese je priveľké sústo pre Verstappena, ktorý si trúfa max na mladého a neskúseného.

2 Likes

Russell by ho deklasoval.