Dvere pre Maxa Verstappena sú vždy otvorené, vyhlásil Krack | Magazín F1 - F1online.sk

Stroll mu dal akcie. Ak spravis z niekoho spolumajitela, tak to dost zavazi.

mozno mu dal akcie namiesto penazi. Neviem ako to presne je/bolo ale aj Vettel mal/ma akcie.

1 Like

Stroll by mu s prepacenim aj vyhulil

Ferrari si nechcelo nechat kecat do kseftu

Nedali mu to co chtěl, mít volné ruce na svou práci.

1 Like

To su len dohady

Pockaj ked bude hulit Josa, aby Max isiel do Astonu a nie do Mercedesu. :sweat_smile:

… tak proč o nich píšeš :smiley:

Další den, další příspevky o bj, už by sis měl najít přítele, leze ti to na hlavu

Protože Ježek bude nesmyslně bránit Ferrari za každou cenu :grinning:

Kamrat, ja mam zenu, priatelov, stale niekde som, forum len cez mobil na cestach alebo popri praci ako odreagovanie, pripadne ked je uprsany sutazny vikend.

Ty si takmer 30-rocny panic bez frajerky, bez real friends, 24/7 na fore, najnenavidenejsi clen, kazdy den hadky s kazdym a okamzite reakcie na kazdy komentar tych, ktorych mas v ignore liste.

Ale mne to lezie na hlavu. Dobre Honziku, mas pravdu. :clown_face:

Jj mám vzhledem k te hystericke reakci, ale třeba ti dá někdo bj z vaší uderky

To jsou tvoje dohady.
Dohady někoho jiného už nejsou dohady, ale pravda. :stuck_out_tongue:

1 Like

Reakcia bola absolutne v klude s usmevom na perach, len som ti chcel vysvetlit ten rozdiel medzi nami, aby to tvoja jednoducha hlavicka pobrala. :slight_smile:

Kazdy den tu omielas penisy, honenie a homosexualne praktiky. Hovorim, ze tebe to kuruje na hlavu z toho, ze v tomto veku nemas ziadny sexualny zivot. Alebo si latentna buzna a hanbis sa to priznat. :rainbow_flag:

Tak rozdíl mezi námi je jasný, ty jsi zakomplexovanej kkt bez rodiny, kamarádů a peněz :grinning:
Já nevím, proč tu furt píšeš o gay sexu, asi ti chybí nebo o tom sníš, to je mi jedno, ale nepíšeš s urážkama nic jinýho, ještě teda zavist, že někdo ma prachy :grinning:

Mne je jedno ze tam newey nejde

Spytaj sa sam seba ci by ti bolo jedno ze tam newey nebude v tom astone

O com pisem? :smile:

Krasne si sa vystihol. :top:

Schizofrenia detected:

Nikde nespominam nic o gay sexe, za to ty kazdy den. :rainbow_flag:
Odporucam najst priatelku, prestane ti semeno yebat na hlavu. Alebo tu uz daj verejny coming out, miestne snowflakes ti zatlieskaju a aspon nachvilu budes oblubeny. :clown_face:

Špatně položena otázka, viděl bych to, jako promarněnou možnost AM

Hm

No nic

Alespoň to o sobě víš, ta schizofrenie to vysvětluje :smile:

Neni, je to jednoducha otazka

Ja napr neweyho neucast vo ferrari nevidim alo premrhanu prilezitost, ani z jednej strany

Newey ma taku auru technickeho boha ale je to stale len clovek

1 Like