Stroll mu dal akcie. Ak spravis z niekoho spolumajitela, tak to dost zavazi.
mozno mu dal akcie namiesto penazi. Neviem ako to presne je/bolo ale aj Vettel mal/ma akcie.
Stroll by mu s prepacenim aj vyhulil
Ferrari si nechcelo nechat kecat do kseftu
Nedali mu to co chtěl, mít volné ruce na svou práci.
To su len dohady
Pockaj ked bude hulit Josa, aby Max isiel do Astonu a nie do Mercedesu.
… tak proč o nich píšeš
Další den, další příspevky o bj, už by sis měl najít přítele, leze ti to na hlavu
Protože Ježek bude nesmyslně bránit Ferrari za každou cenu
Kamrat, ja mam zenu, priatelov, stale niekde som, forum len cez mobil na cestach alebo popri praci ako odreagovanie, pripadne ked je uprsany sutazny vikend.
Ty si takmer 30-rocny panic bez frajerky, bez real friends, 24/7 na fore, najnenavidenejsi clen, kazdy den hadky s kazdym a okamzite reakcie na kazdy komentar tych, ktorych mas v ignore liste.
Ale mne to lezie na hlavu. Dobre Honziku, mas pravdu.
Jj mám vzhledem k te hystericke reakci, ale třeba ti dá někdo bj z vaší uderky
To jsou tvoje dohady.
Dohady někoho jiného už nejsou dohady, ale pravda.
Reakcia bola absolutne v klude s usmevom na perach, len som ti chcel vysvetlit ten rozdiel medzi nami, aby to tvoja jednoducha hlavicka pobrala.
Kazdy den tu omielas penisy, honenie a homosexualne praktiky. Hovorim, ze tebe to kuruje na hlavu z toho, ze v tomto veku nemas ziadny sexualny zivot. Alebo si latentna buzna a hanbis sa to priznat.
Tak rozdíl mezi námi je jasný, ty jsi zakomplexovanej kkt bez rodiny, kamarádů a peněz
Já nevím, proč tu furt píšeš o gay sexu, asi ti chybí nebo o tom sníš, to je mi jedno, ale nepíšeš s urážkama nic jinýho, ještě teda zavist, že někdo ma prachy
Mne je jedno ze tam newey nejde
Spytaj sa sam seba ci by ti bolo jedno ze tam newey nebude v tom astone
O com pisem?
Krasne si sa vystihol.
Schizofrenia detected:
Nikde nespominam nic o gay sexe, za to ty kazdy den.
Odporucam najst priatelku, prestane ti semeno yebat na hlavu. Alebo tu uz daj verejny coming out, miestne snowflakes ti zatlieskaju a aspon nachvilu budes oblubeny.
Špatně položena otázka, viděl bych to, jako promarněnou možnost AM
Hm
No nic
Alespoň to o sobě víš, ta schizofrenie to vysvětluje
Neni, je to jednoducha otazka
Ja napr neweyho neucast vo ferrari nevidim alo premrhanu prilezitost, ani z jednej strany
Newey ma taku auru technickeho boha ale je to stale len clovek