Dvere pre Maxa Verstappena sú vždy otvorené, vyhlásil Krack | Magazín F1 - F1online.sk

Aston Martin loví vo veľkom. Lawrence Stroll nie je vôbec spokojný s tým, ako si počína jeho tím v tejto sezóne. Kanadský miliardár dal jasne najavo, že sa nezastaví pred ničím a žiadne meno neunikne jeho šekovej knižke. Keď sa začalo hovoriť o príchode Adriana Neweyho, okamžite na to nadviazali špekulácie, že ho bude nasledovať aj Max Verstappen.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/170944/dvere-pre-maxa-verstappena-su-vzdy-otvorene-vyhlasil-krack

Články o tom jak Lawrence zbiera peniaze sa už produkujú od všetkýchy pokútnych novinárov :smiley:

Dúfam, že sa to tu bude omielať rovnako jak “rozpad” Redbullu, jak je vlastne prestup Maxa istotka

4 Likes

Stroll si kúpi každého,čiže aj Maxa.A Red Bull ako top tím končí,čiže Max pôjde rád do Astonu.

Zo zbozneho priania “rbr uderky” sastava zbozne prianie velkeho Strolla hahaha jezis to este bude sranda

6 Likes

Ten blbý pocit, keď sa tešíš, že Newey ide stavať auto Alonsovi, ale Lawrence chce do teamu Maxa aby mu niekto s tým autom vyjazdil titul :smiley:

7 Likes

Ale veď kto by o Verstappena mal záujem? Veď jazdí úplné nič predsa…

3 Likes

Ved alonso nema rad pretacave auta takze to dava zmysel

1 Like

Presne, dufam ze sa to splni hlavne kvoli tym komentom od hejterov ze pre nich maxove tituly neznamenaju nic kedze ich ma len s jednam teamom a neni to pre nich na urovni :smile::+1::hedgehog:

1 Like

Ale Halo. Alonsovi este ani nezacala plynut druha zmluva. Trochu ucty by si zasluzil a nie tuto temu teraz otvarat.

To hovor Krackovi ne :smile:

1 Like

Tu dostaneš vysvetlené, jak Alonso má rád rovnaké autá ako Max, napriek tomu že sám povie inak v rozhovoroch :smiley:

to už tu tak bolo raz, keď sa tu išli hádať jak to neni pravda a vlastne vedia lepšie jak sám Alo

4 Likes

Tak by sa našiel iný argument kvôli čomu nemôže byť najlepší… klasika :slightly_smiling_face:

Teraz trocha vážne. Ja som sám dosť zvedavý kam povedú jeho kroky. Či zostane, skončí alebo prestúpi. Ja by som ho napríklad rád videl aj niekde inde. A osobne by som Maxa radšej videl v Astone ako v Mercedese :slightly_smiling_face: Toto je pre mňa tak nesympatický ako pre fans Mercedesu Horner :sweat_smile:

2 Likes

Ako som písal inde. Nevidím Maxov prestup do AM pravdepodobnejší ako prestup do MB, napriek tomu, že tak ako vravíš ty MB je pre mňa omnoho menej sympatické.

Ak by AM spravil ten krok, že by poslali mladého preč a nechali si kombináciu Nando + Max, dokázali by tým “zmazať” presne ten naratív ktorý som vyčítal - že síce sa robia veľké investície atď atď ale niesú ochotný urobiť všetko pre úspech (tzn. poslať syna preč, lebo bohužiaľ synček).

Znova ale zopakujem. Myslím si aj vzhľadom ku množstve vyjadrení, že MB je reálnejší aj keď kadencia článkov o prestupe Maxa do AM asi bude narastať. Jedinou pre mňa otázkou je čo bude žiadať Newey (resp. možno tam je naozaj podpora Lawrenca, kto vie) a v takom prípade sa z nepravdepodobnej možnosti može stať realita. Nech je to hocijak, Lawrence má evidetne ťah na bránku a naozaj sa neštíti použiť “donucovacie” prostriedky hociakého kalibru.

Detaily ako je to s RB vidí iba Max, ale ak nevidí potenciál na dalšie tituly, hlavne s aktuálnym prepadom + možno trochu vidí jak sú na tom v RBPT tak potom ho veľmi ľahko niekto zlomí inde napriek zmluve v RB. On radšej v F1 jazdiť nebude ako by sa mal znova motať niekde vzadu si myslím.

Anyway, zbytočne tu mútiť vody o tom kam potencionálne (ne)pôjde, až realita ukáže aj to si myslím, že tak niekedy najskôr v polke roka 25.

3 Likes

Já to taky nevidím vůbec nereálně, a bylo by to super mít Alonsa a Maxe společně v týmu. Naprosto hvězdná sestava. Taky bych se ale vůbec nedivil tomu že Max se v roce 2026 rozhlídne a až podle výkonnosti týmů se rozhodne komu se upíše. Ale byl bych překvapen kdyby Max šel k silnému kolegovi, jeho táta by mu to silně nedoporučil a to jak rád nedovolil vyměnit Pereze za Hama, či Alonsa či Sainze ukazuje že volej u spoluhráče cestu nejmenšího odporu. Takže to jestli půjde do Astonu, tak asi až tehdy kdy mu tam Alonso bude dělat šéfa, ne spoluhráče :smile: Ostatně tohle vlastně vidím i jako problémek v Mercedesu.

2 Likes

Aston Martin ale nema tri sedacky.

3 Likes

Nikam nepůjde.
To opustí loď po prvním malinkým problému?
Charakter.

1 Like

Dvě na to stačej :wink:

1 Like

No má smůlu že je upsanej až do 28 a Helmutova klauzule už je pryč. Ale když na tom budou fakt blbě mělo by jít o výkonnostní klauzule, ale že by už tak špatně na tom byli příští rok? :thinking:

2 Likes

Hlavně Max do Astonu, Max do Mercedesu.
Ten strach z vlastního týmu by se dal krájet. :grin::grimacing:

2 Likes

V Aston Martine nie.