Ako som písal inde. Nevidím Maxov prestup do AM pravdepodobnejší ako prestup do MB, napriek tomu, že tak ako vravíš ty MB je pre mňa omnoho menej sympatické.
Ak by AM spravil ten krok, že by poslali mladého preč a nechali si kombináciu Nando + Max, dokázali by tým “zmazať” presne ten naratív ktorý som vyčítal - že síce sa robia veľké investície atď atď ale niesú ochotný urobiť všetko pre úspech (tzn. poslať syna preč, lebo bohužiaľ synček).
Znova ale zopakujem. Myslím si aj vzhľadom ku množstve vyjadrení, že MB je reálnejší aj keď kadencia článkov o prestupe Maxa do AM asi bude narastať. Jedinou pre mňa otázkou je čo bude žiadať Newey (resp. možno tam je naozaj podpora Lawrenca, kto vie) a v takom prípade sa z nepravdepodobnej možnosti može stať realita. Nech je to hocijak, Lawrence má evidetne ťah na bránku a naozaj sa neštíti použiť “donucovacie” prostriedky hociakého kalibru.
Detaily ako je to s RB vidí iba Max, ale ak nevidí potenciál na dalšie tituly, hlavne s aktuálnym prepadom + možno trochu vidí jak sú na tom v RBPT tak potom ho veľmi ľahko niekto zlomí inde napriek zmluve v RB. On radšej v F1 jazdiť nebude ako by sa mal znova motať niekde vzadu si myslím.
Anyway, zbytočne tu mútiť vody o tom kam potencionálne (ne)pôjde, až realita ukáže aj to si myslím, že tak niekedy najskôr v polke roka 25.