Dúfam, že spolupráca Hamiltona a Ferrari bude úspešná, hlási dobrotivý Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

niekto sa dotkol,tvojho maxíka,fňuk…o tvojej objektivite vieme svoje…už neplač…

1 Like

@PUFF Adrian sa fotí v novom tíme

2 Likes

Tohle je snad ještě horší photoshop, než když si Horner chtěl přidat cm na dickpics

Vôbec nebola reč o Verstappenovi, ale nemám záujem ti to vysvetľovať, keďže by si to aj tak nepochopil, že som písal o Helmutovi.

1 Like

ok,tak sa opravím…ak sa niekto dotkne,tvojho milovaného RB,tak máš hneď vyjadrovanie pohoniča…ale to ti nebráni,urážať iných pilotov alebo funkcionárov iných tímov,je tu kopa tvojich vyjadrení…už sa zobuď aj s ďalšími mentálnymi inžiniermi,typu zablatené boty…

2 Likes

Daj mi sem kde som vyslovene urazil nejakého pilota. :slight_smile:

Vyjadrovanie mám také len na zákerných klamárov. A s oprávnenou kritikou RB problém tiež nemám. :slight_smile:

1 Like

musis mu ponuknut 650K

Screenshot_2024-02-17-13-18-09-860_com.twitter.android
@Hedgehog som zvedavý na testy

2 Likes

Jos už nemá peníze potom, co si tě koupil

Pro nadržence, kteří mají přístup k arena sport2.

obrazek

Četl jsem, že SF-24 byla ve Fioranu o 0,8s rychlejší než SF-23.
Je to pravda?

Leclerc bol o 0,8 rýchlejší a je to nejaký novinár čo je expert na fiorano a stopuje si každý rok vlastnými stopkami + aj dlhodobo sleduje nové autá a SF-24 vypadal veľmi agilne a stabilne oproti 23

Tak to je hezký… :slight_smile:
Ve filmovacím dni je omezení rychlosti nebo se může jet kudla?

Maximum ale filmovacie zmesy pneu pirelli, takže iná zmes horšia. Nemá tuším takú prilnavosť a celkovo vlastnosti sú zlé je lacnejšia a horšia pre jazdenie.

A Leclerc podľa toho novinára, tam jazdil fakt kudlu ako išiel agresívne a nebál sa toho. Auto robilo presne čo oversteer má robiť. Zadok plával a predok držal ako prilepený

Musíš být trochu obezřetný.
Ve Ferrari mají vždycky přes zimu nejrychlejší stopky. Nepamatuji zimu, kdy by tomu tak nebylo.

4 Likes

No stopky mali rýchlejšie v tunely vždy ale u Freda tomu neverím, tím je ticho. Ale tento novinár minulý rok povedal hneď, že sa mu SF-23 nezdá a boli akési divné vo Fiorane. Čakám na testy a tam uvidíme. Možno RB zeropods zakopú pod zem a MERC - FER bitka o titul. Ideálne medzi Leclercom a Hamiltonom a nech sa to tiahne ako AD21 aby sme mali budúci rok zaujímavý

Myslím, že Charles nám bude letos ukazovat v jednom každém kole, jak rychlý umí být, má k tomu všechny důvody. Pokud k tomu trochu hodí za hlavu přílišnou vstřícnost k týmovým rozkazům, tím líp. Ještě to auto aby za to opravdu stálo.

1 Like

Pokiaľ dostane auto, ktoré ma od začiatku silnú predok, nie je tyre eater, tak Charles ukáže konečne to prečo ho 5 rokov dozadu podpísali. Môj názor je taký, že Charles ešte nemal auto okrem polovice 2022 (zase bum bum motor), ktoré by malo schopnú race pace a nie iba Q pace

1 Like