niekto sa dotkol,tvojho maxíka,fňuk…o tvojej objektivite vieme svoje…už neplač…
Tohle je snad ještě horší photoshop, než když si Horner chtěl přidat cm na dickpics
Vôbec nebola reč o Verstappenovi, ale nemám záujem ti to vysvetľovať, keďže by si to aj tak nepochopil, že som písal o Helmutovi.
ok,tak sa opravím…ak sa niekto dotkne,tvojho milovaného RB,tak máš hneď vyjadrovanie pohoniča…ale to ti nebráni,urážať iných pilotov alebo funkcionárov iných tímov,je tu kopa tvojich vyjadrení…už sa zobuď aj s ďalšími mentálnymi inžiniermi,typu zablatené boty…
Daj mi sem kde som vyslovene urazil nejakého pilota.
Vyjadrovanie mám také len na zákerných klamárov. A s oprávnenou kritikou RB problém tiež nemám.
musis mu ponuknut 650K
Jos už nemá peníze potom, co si tě koupil
Pro nadržence, kteří mají přístup k arena sport2.
Četl jsem, že SF-24 byla ve Fioranu o 0,8s rychlejší než SF-23.
Je to pravda?
Leclerc bol o 0,8 rýchlejší a je to nejaký novinár čo je expert na fiorano a stopuje si každý rok vlastnými stopkami + aj dlhodobo sleduje nové autá a SF-24 vypadal veľmi agilne a stabilne oproti 23
Tak to je hezký…
Ve filmovacím dni je omezení rychlosti nebo se může jet kudla?
Maximum ale filmovacie zmesy pneu pirelli, takže iná zmes horšia. Nemá tuším takú prilnavosť a celkovo vlastnosti sú zlé je lacnejšia a horšia pre jazdenie.
A Leclerc podľa toho novinára, tam jazdil fakt kudlu ako išiel agresívne a nebál sa toho. Auto robilo presne čo oversteer má robiť. Zadok plával a predok držal ako prilepený
Musíš být trochu obezřetný.
Ve Ferrari mají vždycky přes zimu nejrychlejší stopky. Nepamatuji zimu, kdy by tomu tak nebylo.
No stopky mali rýchlejšie v tunely vždy ale u Freda tomu neverím, tím je ticho. Ale tento novinár minulý rok povedal hneď, že sa mu SF-23 nezdá a boli akési divné vo Fiorane. Čakám na testy a tam uvidíme. Možno RB zeropods zakopú pod zem a MERC - FER bitka o titul. Ideálne medzi Leclercom a Hamiltonom a nech sa to tiahne ako AD21 aby sme mali budúci rok zaujímavý
Myslím, že Charles nám bude letos ukazovat v jednom každém kole, jak rychlý umí být, má k tomu všechny důvody. Pokud k tomu trochu hodí za hlavu přílišnou vstřícnost k týmovým rozkazům, tím líp. Ještě to auto aby za to opravdu stálo.
Pokiaľ dostane auto, ktoré ma od začiatku silnú predok, nie je tyre eater, tak Charles ukáže konečne to prečo ho 5 rokov dozadu podpísali. Môj názor je taký, že Charles ešte nemal auto okrem polovice 2022 (zase bum bum motor), ktoré by malo schopnú race pace a nie iba Q pace