Dúfam, že spolupráca Hamiltona a Ferrari bude úspešná, hlási dobrotivý Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

Lewis Hamilton sa na záver kariéry rozhodol vyjsť z komfortnej zóny a učinil mimoriadne odvážne rozhodnutie: Po skončení sezóny 2024 zamieri do Ferrari, kde si zmeria sily s mimoriadne talentovaným Charlesom Leclercom. Ako vnímajú prestup sedemnásobného šampióna odborníci? Zväčša pozitívne. A čo naň hovorí Britov úhlavný rival Max Verstappen? Rovnako tak aj on považuje zmenu prostredia za rozumný krok.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/142589/dufam-ze-spolupraca-hamiltona-a-ferrari-bude-uspesna-hlasi-dobrotivy-verstappen

Jo, Verstappen dobrotivý :muscle:

1 Like

Včera Helmut říkal, že se vysmíval.
Tak já už fakt nevím.

4 Likes

Dobrotivý výsměch :grimacing:

1 Like

Podla mna nie je dobre byt na jednom mieste 100 rokov. Ak sa RB nebude darit mozno nahradi Hamiltona :smiley:

Viem, ze si obrovsky hejter Verstappena, ale zas nemusis klamstavmi klesat na Hogrovu uroven.

Neviem ako v cestine, ale v slovencine je dost vyznamovy rozdiel medzi slovesami “pobavit sa” a “vysmievat sa”.

11 Likes

Tak to je taková klasika v komunikaci u RB :slightly_smiling_face:

1 Like

Strasne sa vysmieval, ukrutne :face_with_spiral_eyes:

Každý deň sa od nich na túto tému objavuje iný komentár… jeden deň je to toto, druhý deň je to inak. a zajtra Horner povie niečo uplne iné

Je ten je tak ferovej az se mi chce brecet :rofl:

Najlepsie na tom je, ako tu niektori stale nariekaju ze my podaktori tu vraj chodime len hejtovat a roznasat toxicitu a ejhla co je hned pod Verstappenovym clankom

8 Likes

To je neco jinyho, tohle je vazna situace.

Co je vazna situacia? Ze ked Marko volal s Verstappenom a povedal mu ze Hamilton prestupuje do Ferrari tak sa nad tym pobavila teraz, Marko to tak pustil do sveta a teraz Verstappen povedal, ze je to jeho rozhodnutie a praje mu aby ta spolupraca vysla?

No tak posilat nekomu pohlednice a pak pokus o predani drzhubneho, to je jak z vykladni skrine soucasneho online zlocinu, pak uz jsou jen prolomeny kreditky a hesla :ghost:

Vieme ze sme pod clankom, kde Verstappen komentuje Hamiltonov prestup?

3 Likes

To je márne. Nechaj tak. Kukaj co ten clovek pod článkami píše, tie myšlienkové pochody neurobi ani AI :pleading_face:

4 Likes

Puff je pokrytecky korunovany k0k0t ked ide o objektivitu v ramci F1, to vsetci vieme a tu to presne dokazal pre tych, co mu doteraz zrali to, ze je objektivny. :slight_smile:

Nech by som hocijaky tim alebo pilota nemal rad, tak nikdy by som si nedovolil doslova si vymyslat a zamerne klamat s cielom ociernit ho.

1 Like

Doufam ze se bude v dalsich letech Verstappenovi a Red Bullu darit jako loni, myslim to uprimne.

Dal by pánboh. Ale mne staci verstappen… Od teba to je úprimne povedané podla mna, to je očividné z tvojho posobenia na fóre. V mene vsetkych redbullakov ti dakujem :handshake::pleading_face:

Verstappen je nejlepsi pilot vsech dob a vsechny tituly ma zaslouzene.