Duchessa: Leclerc na zmenu šéfa netlačil, Vigna chce väčšiu moc | Magazín F1 - F1online.sk

Aká je momentálna situácia vo Ferrari? Po divokom týždni či dvoch, ktoré predchádzali koncu Mattiu Binotta, došlo k miernemu upokojeniu situácie. Hlavne talianske zdroje však nedriemu a naďalej špekulujú. Ozval sa aj jeden z najobľúbenejších talianskych reportérov Giuliano Duchessa, ktorý opäť trochu mení pohľad na vec a prináša ďalšie zákulisné novinky.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/85047/duchessa-leclerc-na-zmenu-sefa-netlacil-vigna-chce-vacsiu-moc

@PUFF Charlotte máš voľnú asi Leclerc sa chce sústrediť na titul v 2023

5 Likes

Už nás přestaňte napínat a někoho tam flákněte… Pokud Marchionne chtěl “svého člověka” Arrivabeneho vyměnit za Binotta, je vidět, že tam Mattia škodil a mydlil schody už pěkně dlouho. Jestli je to vůbec pravda, tohle není první výmluva na mrtvého Sergia. Údajně taky tlačil na nasazení slavného podivného motoru, a to už byl přitom rok po smrti. Mimochodem, pokud by Arri nechal ještě rok Kimiho a konečně začal Seba kompletně podporovat, což by bylo jenom logické a v jiných týmech je to při boji na špici zvykem, možná by se Ferrari toho titulu v r. 2019 dočkalo. Teď už je to jedno, Charles není o nic horší než Max, tak ať si tam konečně udělají pořádek a postaví tým kolem něj, jak mu Binotto sliboval a nesplnil.

1 Like

Trvalo roky, než Binotta vykopli, tak ať si ho klidně nějakou chvíli užijou.
Když nebyl Binotto užitečný jako šéf, tak ať ho aspoň trochu využijou jako reklamní figurku. Aspoň bude Ferrari po nějakou chvíli vévodit v mediích.

Něco na tom je, ale trochu mě nudí číst další stesky, jak se proti Binottovi spiklo vedení. Ale nepopírám, že nejsem objektivní, tenhle člověk mi opravdu k srdci nepřirostl.

1 Like

I záporná reklama je reklama, takže si Binotta ještě nějakou chvíli užijeme.
Stejně se toho teď moc nepojede. Až po novém roku Dakar.
Já si myslel, že Binotta vykopnou už po prvním půlroce ve vedení Ferrari. Nestalo se. Držel neskutečně dlouho. Nejspíše za to může ten ajťák Elkann. Toho by už asi taky měli měli aktualizovat.

1 Like

Ale zato uskutočnil iné zmeny.

@PUFF vidíš aký darček si dostal na Mikuláša > Charlotka je znova slobodná :joy:

@Nordotor ozaj problém Charlesa nebude to. To skôr niečo take červené a najmä to kto to riadi.

Ja dúfam že toto ozaj nepoužije ako dôvod lebo to je najhlúpejší aký existuje! Ono sa da aj mať vzťah aj točiť volantom len by musel byt priorita vzťah a kariéra a nie ešte aj nie golf a somariny tak potom je to o tom čoho sa chceš vzdať.

Ale, že je chalan rýchly tak už údajne ma aj náhradu. Tak snáď táto výhovorka nepríde.

1 Like

Už to jednou prasknout muselo. :slightly_smiling_face:

Když Pirellka praskne, tak se to okolí do pár měsíců stejně dozví i kdybys zatloukal. :grinning:

Alebo robí trošku tvrdšieho rosberga a po 2023 pokiaľ bude WCC, tak sa dajú dokopy

1 Like

A jej dáme na čelo vytetovat že krava

Xd Kiks zase ide. Ale nie uvidíme možno si Charles nájde nejakú lepšiu. Kelly Piquet už beží. Podľa mňa DMs na instagrame Charlesa už má napísané.