Drugovich na špekulácie nereaguje: Nič o tom neviem | Magazín F1 - F1online.sk

Aktuálny líder Formuly 2 by mal byť automatický pasovaný do sedačky vo Formule 1. Žiaľ, v prípade Felipeho Drugovicha tomu tak celkom nie je. Tento brazílsky pretekár vstúpil do tohtoročnej sezóny vo veľkom štýle a dlhodobo sa drží na prvom mieste priebežného hodnotenia. Žiadne renomované zdroje ho však do Formuly 1 zatiaľ neposúvajú.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/73580/drugovich-na-spekulacie-nereaguje-nic-o-tom-neviem

No, aby mu ešte Theo nevýpalil rybník :slight_smile: , Drugo sa zdá byť, ako tak stabilný jazdec ale Theo je ten viac talentovaný. Zatiaľ to v F2 vyzerá, že tí čo tam, ako tak žiaria sú, akoby tí “jednookí králi medzi slepými”, pretože vzhľadom na minulé roky, konkurencia je celkom priemerná. :slight_smile:

Drugovich si robi zalusk na miesto v F1? Co sa uvolnilo miesto zametaca garazi?

Drugovich vyzera byt tak maximalne dalsi neschopny platic na urovni Latifiho. Dobre si povedal, konkurencia v F2 je slaba a Drugovich je tam uz treti rok. Pochybujem, ze sa niekto moc trha sa jazdcami F2, potom co sa tak zle prezentuju Schumacher a Tsunoda. Ani Zhou nevyzera byt ziadny zazrak aj ked v poslednej dobe sa celkom drzi Bottasa, no je evidentne, ze supertalent to nebude.

Hej no, Drugo by bol určite platič ale tak zatiaľ by som mu nechal priestor, ako by sa predviedol (ak by prišla nebodaj dáka šanca), no skeptický by som bol určite! :slight_smile: Preto som hlavne zvedavý, čo predvedie Piastri, pretože on je taký posledný “poriadny” talent, ktorý prešiel tými nižšími sériami a vyhral všetko hneď v prvom roku, čo sa doteraz podarilo pred ním len Leclercovi a Russellovi. :slight_smile: