Dotiahne sa Ferrari a Mercedes na Red Bull? Ani náhodou, predpovedá Jordan | Magazín F1 - F1online.sk

To nejen ve starém Římě, ani na “starém Jihu” nebyli všichni otroci na plantážích. Tzv. “služebnictvo v domě” byla úplně jiná liga, pokud tedy máme věřit např. Margaret Mitchellové. Ale pořád to není úplně ono, že jo…

Jsi skvělá, že máš ráda humor stejně jako @Hedgehog . :+1: :clinking_glasses:

Jo, zase jsem si myslela, že budu první, a zase jsem až druhá :woman_shrugging:. To už lepší asi nikdy nebude :smile:.

Dokonce byli i černoští otrokáři…

Mitchellovou neznám. Ale je otázkou jestli někdy není dobré bydlo lepší než krutá svoboda.

Až budu vytvářet hlasování příště, tak dám dopředu věďět, aby ses mohla připravit a odkliknout jako první. :heartbeat:

1 Like

Jsi se nějak rozohnila :grinning:.
Chtěl jsem tím říct, že sice ne úplně svobodný, ale lepší než pod neuváženou hypotékou na 30 let, třeba…

Doufám, že se Tě moje ráznost nedotkla, to bych nechtěla, i když jsi mi stejně neodpověděl :smile: . To je stejná otázka, jako jestli zvířata v zoo na tom nejsou líp než na svobodě - mají vlastně všechno, co potřebují, ale stejně to není ono - aspoň pro mě ne… S tou hypotékou je to trochu jednodušší, i když v podstatě horší - neuvážená hypotéka bude ve skutečnosti bez ohledu na původní smlouvy na kratší dobu než 30 let, pak už to budou jenom dluhy :smile: . Pokud bys to 30 let vydržel splácet, tak nebyla neuvážená…

1 Like

Dobře situovaný otrok není svobodný člověk.

Jde z Tebe strach :grinning:

1 Like

Teď jsi mi udělal radost, musím Ti dát srdíčko! Aspoň někdo se mě bojí, doma ze mě mají akorát srandu :smile: !

3 Likes

Ano, otrokářství má delší historii, než je osídlování Ameriky. Já se o otrokářství nikdy nezajímal, ale vím, že bylo běžné už na začátku našeho letopočtu v Pompejích a nejpíše ještě mnohem dříve v Egyptě.

Dobře situovaný manžel taky není svobodný. :rofl:

2 Likes

To víš no :slightly_smiling_face: a nemusím se vymlouvat na nedostatek pozornosti v dětství, jak ty :stuck_out_tongue: otrokáři s 30 letou hyopotekou …

Zase jsi to všechno špatně pochopil, to snad děláš schválně.
To je statisticky nemožný totiž…

No, kdyby si radši dělal něco užitečného, než vypisoval hypoteticke situace a stravil nad tím přes hodinu …

Tak promiň, budu se tomu víc věnovat, abys nemusel čekat.
Vím že hltáš každé moje slovo…

@PUFF se raduje z výher už dnes. :blush:

Karlovy Vary zdolaly Litvínov 2:1

To sme si aj v roku 2021 mysleli že sa nikto nedotiahne na Mercedes a redbull to dokázal

To je pravda, ale bez změny pravidel by se to asi nestalo. Museli by honem vymyslet něco podobného, ale tentokrát na Red Bull.

1 Like

Ahojte ľudia. Končím svoju účasť v komentároch F1 on line. Bolo to tu s vami fajn, niekedy menej fajn, ale dalo sa. F1, ako taká ma prestala zaujímať. Odchádzam od nudy k adrenalínu, k wsbk. Majte sa krásne.:wink:

3 Likes

PS: pozdravujem kiks.

1 Like