Dosiahol som svoj malý sen, odkazuje so širokým úsmevom Norris | Magazín F1 - F1online.sk

Lando Norris a tím McLaren dokonali svoju dlhoročnú misiu a prvýkrát od roku 2008 dokráčali aj za jazdeckým titulom. Chlapci strávili dlhé roky nenápadnými bojmi v strede poľa a rozhodne urobili na svojej ceste nejednu chybu, ale 7. decembra 2025 naplnili svoj osud a spoločne dokráčali až na vrchol. Z Landa tak mohli opadnúť týždne a mesiace tlaku, ktorého sa v slzách zbavil pod šachovnicovou vlajkou v Abú Zabí.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/222915/dosiahol-som-svoj-maly-sen-odkazuje-so-sirokym-usmevom-norris

Tak ako po prvom vitazstve, teraz z neho spadne vsetok tlak… pamatate si este jeho prve vitazstvo a kalvariu aku k nemu mal? Soci, Monza… az nakoniec to dal v Miami…

3 Likes

obrázok

2 Likes

Dajte zahrať v rádiu pesničku Georgovi, ktorého určite Max potiahne v kvalifikácii a potom aj v preteku :upside_down_face:

Čierne scenáre celý víkend a nakoniec prd, smutný deň pre hejterov, krásny deň pre Landa.

Snáď im v McLarene na Vianoce Lando nezakýva ako Rosberg Wolfovi :upside_down_face:

1 Like

Myslím, že ne, ale docela by mě zajímalo, koho by tam v tom případě dali. Nával by byl velký a v Oscarovi mají dobrého jezdce, mohli by si myslím hodně vybírat. Jen by to možná stálo nějakou tu korunu za výkupné, ale to se většinou dá nějak řešit.

1 Like

uprimne som sklamany z toho kto sa stal majstrom myslim si že si lando to nezaslužil ten titul len že ma to hačik a to že si vlasne ani piastri nezaslužil ten titul jeho druha polovica sezony bola zla čo je premna divne baku bola jeho chyba ale pak ako keby skratka nemal na to tehniku aby sa rovnal z Landom lenže nato niesu dokazi jeto len domienka otom že si Mcleren vybral kto bude majster a naneho to hrali čo by som ani nemal problem keby to na rovinu povedali a nieže sa tu hraju na ako oboja maju rovnake šance a pritom nemaju ale kedže na tuto domienku niesu žiadne poriadne dvokazi tak titul ziskal ten čo skratka nazbieral najviac bodov a stim som zase v pohode

Bude mít 1? Nebo zůstane u 4.

Podle toho, jestli se rozmyslí v pokračování na příští rok

1 Like

Auto by mohli mít teoreticky dobré, kolega je porazitelný. Asi není důvod nepokračovat.
Ale tak splněno má, prachy má, rekordy už asi nepřekoná, takže bůh ví.

Nevím no, Lando si podle mě splnil to co chtěl dosáhnout v F1 a asi nemá takovou soupeřivost jako jiní, aby se rval o x titulů, ale třeba se pletu

Takze sme sa dockali scenara ,ktory jasne nariadil nedemokraticky arabsky sef FIA…Sledovanost poslednych 2 GP bola vysoka,bohati Arabi boli urcite spokojni.Max sa ani o nic nepokusil,vedel,ze je to dohodnute a ze titul ziska jedine ako Lando vypadne pre poruchu,pripadne jeho chybu.Vsetci zabudnu na uplnu frasku na GP Kataru,kde vedenie Mclarenu nechalo vyhrat Maxa,kedze aj skolak v skole by lepsie zastavky v boxoch prepocital,ako strategovia Mclarenu,ktori jasne zamerne nechali svojich pilotov na trati,aj ked boli pre pneumatiky Pirelli povinne 2 zastavky v boxoch.Od tejto chvile som vedel,ze cely zaver rocnika 2025 je zmanipulovany…

este piatok som sa rozhodol, ze radsej nebudem chodit az do pretekov na web, aby som mal klud od vsetkych tych konspiracnych teorii a osocovania… no pozeram ze ta moja teoria mi velmi nevysla… a taketo nezmysly neprestanu… asi to chce dlhsiu pauzu alebo co…

Všetka česť landovi ale keby auto nepresmerovali ma jeho styl jazdy bol by daleko na 3 mieste, ako zmenili zavesenie a nastavenie auta on iziel hore a oscar dole, kazdopadne dosoahol najviac bodov

Trosku Landovi pomohli :+1: Asi chceli skor Brita za majstra