Jsi viděla, že už jako mimino jsem vypadal jako cikáně.
Nene, někde musela nastat výměna a nikdo se k tomu nechce přiznat .
Určitě je to přirozenější než botox, nebo jiné zrůdnosti páchané na lidském těle.
Četl jsem, že prý ty vlasy vydrží pouze tři měsíce.
Jestli Tě v porodnici vyměnila nějaká uklízečka, tak jsi určitě neprodělal.
To může být ještě jinak, víš co se říká třeba o T.G.Masarykovi nebo Boženě Němcové ?
To těžko, vzpomeň si, jakou hřívu nosil Seb po zbytek účinkování v F1. Kdyby to měli po třech měsících opakovat, tak by měl pořád nejlíp ježka.
Důkaz přijatý.
Tak to netuším
Hřívu nosil, ale myslel jsem si, že umí dokonalou přehazovačku. Asi to do určitého stádia jde.
No že byli odloženi z významných rodin. U Masaryka se mluví buď přímo o císaři Františku Josefovi, při skromnější spekulaci o místním průmyslníkovi Nathanu Redlichovi. Celkem se to dá pochopit, oficiální otec byl prakticky negramotný kočí, to muselo vyvolávat různé dohady stejně jako podpora, které se TGM dostávalo v průběhu studií. U Boženy Němcové se spekulovalo o rodině kněžny Zaháňské, konkrétně o její sestře. Z podobných důvodů. Jsou to samozřejmě spekulace, které se nikdy nepotvrdily, ale myslela jsem si, že je to obecně známé. Tak jsem aspoň obohatila diskuzi nějakým tím klepem .
Tak to je hodně zajímavé, jestli to je pravda.
Ale můj případ to nebude, jestli mě někdo odložil, tak nějací kočovníci.
To by i vysvětlovalo moji neschopnost dostudovat a touhu pořád cestovat .
Podla mna to zmysel dava z toho pohladu, ze sa o Alpine zase hovori … Briatore effect
Edit: zbytok napisala uz Evka
Dík . A co jsem napsala dobře, o Briatorem, o Masarykovi nebo o těch vlasech
?
Ano
Jasná odpověď.
Díky za zaujímavé historické info. O tomto som ešte nepočul.
Tak ony jsou to víc spekulace než historie, ale co my víme… Podobné dohady vždycky trochu fascinují.
Možno ani nespí, jenom bdí. Musí si hlavne dávať pozor, aby sa nezodral v mladom veku.
Ještě nezačal pracovat a už má pazury samou modřinu. nebylo by mu líp, kdyby byl ajťákem?