Doohan sezónu nedojazdí, prorokuje Doornbos | Magazín F1 - F1online.sk

Jsi viděla, že už jako mimino jsem vypadal jako cikáně.
Nene, někde musela nastat výměna a nikdo se k tomu nechce přiznat :grinning:.

1 Like

Určitě je to přirozenější než botox, nebo jiné zrůdnosti páchané na lidském těle.
Četl jsem, že prý ty vlasy vydrží pouze tři měsíce.

Jestli Tě v porodnici vyměnila nějaká uklízečka, tak jsi určitě neprodělal. :wink:

2 Likes

To může být ještě jinak, víš co se říká třeba o T.G.Masarykovi nebo Boženě Němcové :smile: ?

3 Likes

To těžko, vzpomeň si, jakou hřívu nosil Seb po zbytek účinkování v F1. Kdyby to měli po třech měsících opakovat, tak by měl pořád nejlíp ježka.

1 Like

Důkaz přijatý.
image

1 Like

Tak to netuším :slightly_smiling_face:

Hřívu nosil, ale myslel jsem si, že umí dokonalou přehazovačku. Asi to do určitého stádia jde.

No že byli odloženi z významných rodin. U Masaryka se mluví buď přímo o císaři Františku Josefovi, při skromnější spekulaci o místním průmyslníkovi Nathanu Redlichovi. Celkem se to dá pochopit, oficiální otec byl prakticky negramotný kočí, to muselo vyvolávat různé dohady stejně jako podpora, které se TGM dostávalo v průběhu studií. U Boženy Němcové se spekulovalo o rodině kněžny Zaháňské, konkrétně o její sestře. Z podobných důvodů. Jsou to samozřejmě spekulace, které se nikdy nepotvrdily, ale myslela jsem si, že je to obecně známé. Tak jsem aspoň obohatila diskuzi nějakým tím klepem :smile: .

3 Likes

Tak to je hodně zajímavé, jestli to je pravda.

Ale můj případ to nebude, jestli mě někdo odložil, tak nějací kočovníci.
To by i vysvětlovalo moji neschopnost dostudovat a touhu pořád cestovat :grinning:.

2 Likes

Podla mna to zmysel dava z toho pohladu, ze sa o Alpine zase hovori … Briatore effect
Edit: zbytok napisala uz Evka

1 Like

Dík :slight_smile: . A co jsem napsala dobře, o Briatorem, o Masarykovi nebo o těch vlasech :smile: ?

Ano :smile:

1 Like

Jasná odpověď. :slightly_smiling_face:

1 Like

Díky za zaujímavé historické info. :+1: O tomto som ešte nepočul.

1 Like

Tak ony jsou to víc spekulace než historie, ale co my víme… Podobné dohady vždycky trochu fascinují.

1 Like

V továrně trénuje, pracuje a spí.
Dříč.

1 Like

Možno ani nespí, jenom bdí. Musí si hlavne dávať pozor, aby sa nezodral v mladom veku.

Ještě nezačal pracovat a už má pazury samou modřinu. nebylo by mu líp, kdyby byl ajťákem? :stuck_out_tongue_winking_eye: