Domenicali trvá na 24 veľkých cenách, aj keď to znamená „žmýkať ľudí“ | Magazín F1 - F1online.sk

Začarovaný kruh. Koľko veľkých cien je už príliš veľa? Súčasná Concordská dohoda síce nestanovuje, koľko je príliš veľa, ale stanovuje limit 24 veľkých cien v priebehu jednej sezóny; a v prípade jednohlasnej zhody všetkých desiatich tímov je možné zorganizovať až 25 veľkých cien. Súčasný šéf Formuly 1 Stefano Domenicali má v tomto smere jasno a plánuje využiť všetok dostupný priestor.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/93952/domenicali-trva-na-24-velkych-cenach-aj-ked-to-znamena-zmykat-ludi

jj a potom sa zase nejaky zavod zrusi a zas budu prve tri zavody po sebe a potom mesiac pauza, to je skvele riesenie

1 Like

Mne by stacilo aj 16.

1 Like

Stačilo bohatě 18 závodů, nejsem nic proti 21/22 max, ale ať se jezdí závody, kde to o něčem je a není to nudné kroužení, jako v Nizozemsku, Abu a podobně

mne je jedno kolko je pretekov. skor mi vadia tie kraviny co neustale vymyslaju s formatom vikendu. Maju F2, nech si tam vyskusaju nejake zmeny. 10 ludi vymysli 20 roznych formatov a kazdy z nich moze mat nieco do seba. Tak sa to ale robit neda…

1 Like

Mne by stačilo aj 16. Ale peniaze sú až na prvom mieste, preto to musia dojiť, kým je krava ešte živá.

Mne nejde ani tak o to koľko ich je, aj keď 20 by stačilo v pohode skôr mi vadia dlhé pauzi ako teraz a potom zasa tlačenice tri víkendy po sebe závod.

Je to hlavne o peniazoch …

stacilo by 16 zavodov,ako v minulosti.Je uplne az smiesne,ako vraj F1 dba na zivotne prostredie,ked zacala pouzivat miesto atmosferickych motoroch ,hybridy,avsak zvysila pocet podujati a s tym spojene viac vypustania skodlivych latok do ovzdusia,pri presunoch celeho kolosa!Ak by zostalo pri atmosferickych motoroch a 16 az 18 podujati,tak daleko viac usetria zivotne prostredie ,ako teraz…

Já byl zvyklý sledovat večerníčka každý večer, tak by mi nevadilo, kdyby se jel závod každý víkend.
Dnes při možnosti sledování záznamu věřím, že bych asi viděl všechny závody.
Když mě F1 neomrzela padesát roků, tak nevidím ani jeden důvod, který by mě měl od F1 odradit.

1 Like