Domenicali hovorí o radikálnych zmenách formátu. V hre je aj skrátenie nedeľných pretekov | Magazín F1 - F1online.sk

Nejvíc na kauzu Massa doplatí Verstappen.
Massa dostane za 2008, Hamilton za 2021.

Takze Massa titul, Hamik zůstane na svým a Ver -1.

Nedelne preteky neskratia.
Tak ako na Wimbledone musis vyhrat 3 sety.
Alebo fotbalovy zapas bude mat 90 minut.
Su veci, ktore sa nikdy nezmenia.
Ked niekto nedokaze dopozerat 20 sekundove video, je to jeho problem, ktory ak chce, nech si vyriesi.

2 Likes

Ženy pouze dva, ale výplata stejná. :upside_down_face: :smiley:

A pán Domenicali nemá v pláne urobiť zmeny, ktoré by viedli k tomu, aby mohli jazdci pretekať aj za mierneho dažďa?

2 Likes

1515151515151515

5 Likes

Proč tam nedáš celý citace. Zas Rolandyno chodí vytrhávat z kontextu? Nesouhlasím s Dejvem na

a naopak jsem napsal

Tak to nedělej Okamuru, dík.

2 Likes

uzsie mensie auta, V10, ploche podlahy, mensie kridla, sirsie kolesa,
30 vikendov, piatky vypustit
sobota
bodovana kvalifikacia, sprint 1 obrateny rost (prvych 10 z Q),
nedela
sprint 2 obrateny rost (prvych 10 z S1), hlavny zavod obrateny rost(prvych 10 z S2)

…treba poslat domenicallimu kym nezmazu…

1 Like
3 Likes

Puff ma obavy zeby koli takej suprackej F1 nedostudoval filozofiu.

Na protest bych se přilepil k trati.

3 Likes

postavili by ste mi sochu minimalne v Usti nad Labem.

šprint formát sa mi vobec nepozdáva, je to také suché… skor by som nechal 3 treningy kvali a pretek…

v tom šprinte len rozhodne štart viac menej… a aj to moc piloti netlačia, kedže sa jedná o málo bodov, a nikto sa nechce moc rozbiť pred kvali…

takže za mna to šprint formát momentálne len kazí a vôbec to nie je atraktívnejšie pre diváka

4 Likes

Ja by som chcel napríklad v tenise 8 setov po tri gamei.
Musím počkať kým to tam prevezme nejaký Talian :thinking:.

3 Likes

Domeneniccali je väcsi koko ako vyzerá

sprint zacne byt zaujmavy, ked bude mat prva trojka vypnute drsko a vsetci ostatni ho budu moct mat zapnute podla lubovole. alebo nieco ine, cokolvek, co by spravilo catch up. takto sa to vacsinou len odjazdi, niekde sa zabojuje o siedme. jup.

Udivuje ma tá neskutočne odlišná rétorika pri Domenicallim a Bin Sulajemovi. Pri tom druhom máte pocit, že komunita F1 a novinári majú nejaký automatický hate boner a tak vyzerajú diskusie aj články. Na druhej strane, korporátna hovoriaca hlava Domenicalli ide len po peniazoch a chce úplne zbúrať klasický formát víkendu, a tón článku to úplne legitimizuje a podporuje. Len pripomínam, že toto je človek, čo hádže európske okruhy pod autobus kvôli krátkodobým zárobkom.

Edit: A nehnevajte sa na mňa, ale ten argument s krátkym attention spanom mladých ľudí, ktorý zase len slepo pritakáva Domenicalliho zámerom a sám o sebe je hlúpy stereotyp, nepatrí na seriózny portál.

4 Likes

A dá sa ešte niekde na nejakom streame pozrieť F1, cez víkend som prehľadal celý google, ale bez úspechu

To urcite nie je len o Dmenicallim.
To je v principe mafia ktora rozhoduje, navzajom sa drzia.
Tak ako politici, to je to iste.
So sprintami to bolo jasne od zaciatku, najprv skusime, potom porotujeme, potom navysime pocet, este navysime pocet, nakoniec budu na kazdych pretekoch.
Potom vyskusame nedelny dopoludnajsi sprint, jeden jediny.
Neskor … uz to pozname.
Mne vadi na tejto mafii len jedno.
Platim za tu istu sedacku tribune dvojnasobok toho, co pred kovidom.

1 Like

Oficiální stránka, ale je placená.

F1 TV | Home

1 Like

Nevies hladat asi resp necitas si reakcie na tvoje prispevky :man_shrugging:

1 Like