Domenicali avizuje, že počet šprintov bude rásť: Aj pre jazdcov je to zaujímavejšie | Magazín F1 - F1online.sk

Formulu 1 čaká jeden z najdôležitejších rokov v nedávnej histórii. Kráľovná motoristického športu stojí na križovatke a najbližšie mesiace môžu rozhodnúť o tom, kam sa bude ďalej uberať po technickej i športovej stránke. Uvedomuje si to aj Stefano Domenicali, ktorý chce, aby sa F1 zakaždým posúvala a nikdy nezostala stáť na jednom mieste.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/224068/domenicali-avizuje-ze-pocet-sprintov-bude-rast-aj-pre-jazdcov-je-to-zaujimavejsie

ja si kludne viem predstavit viacero formatov sucasne. Nech si promoter okruhu vyberie.

Zemrel Michael Schumacher

to si prave polozil vankus, alebo ako to vies?

Na to jsi přišel kde?

To jseš ale ve špatné sekci, to byl spisovatel. Aspoň víme co jsi zač.

Lže , sice umřel, ale jiný , se stejným jménem.

Díky.
image

2 Likes

Co jsem zac :yum:

Jsem Brouk Pytlik

Ten formulový zemřel před 10 lety. Teď to je jen tělo na přístrojích.

Někdy může být vyspělé lékařství hodně nehumánní.

Rakusan doporucoval uspavaci kapsli, nevim jak je tento jeho projekt daleko.

V některých státech je to povolené. V tomto případě si myslím, že by to nikdo neschválil a ani rodina by s tím nikdy nesouhlasila.

Ale zase je dobre vedet, kdyz budu chtit muzu jet jakoby na zahranicni dovolenku.

Nemyslím si, že by to bylo tak jednoduché, kdyby nebyl pádný zdravotní důvod.

Skoda ze to Rakusan neprosadil, vyhral by tim volby, zacina mi chybet a nejen on, byl to nas Nejlepsi politik :bowing_man:

Já už zprávy nesleduji od vypuknutí Ukrajiny, tak jde politika mimo mě.

Ale volit bys chodit mel.