Do Ferrari nepôjde. Mercedes povýšil Petra Bonningtona | Magazín F1 - F1online.sk

Keď Lewis Hamilton podpísal zmluvu s Ferrari, po opadnutí počiatočnej senzácie sa začalo hovoriť, koľko ľudí si stiahne so sebou. Jeho inžinier Peter Bonnington bol, samozrejme, prvý na zozname vzhľadom na ich dlhoročný a blízky vzťah. Angličan však svojho druha nebude nasledovať do Maranella, keďže sa v Mercedese dočkal povýšenia.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/167777/do-ferrari-nepojde-mercedes-povysil-petra-bonningtona

Antonelliho uz niekto z merglu ohlasoval? Ci mi nieco uslo ked to vsade pisu jak hotovu vec

1 Like

Dobré rano ze zimního spánku.

1 Like

Tak mi ukaz kde to mercedes ohlasil

1 Like

twitter.com

Best source ever

Inak Jarno Opmeer podpísal s Redbullom :slight_smile:

2 Likes

Get in there Kimi.

To znamená, že Kimi bude mít 7 titulů. :slightly_smiling_face::clap:

Bono“ nepôjde do Ferrari a bude viesť Antonelliho pri jeho prvých krokoch vo Formule 1

Dělá mu inženýra na těch testech, co Antonelli teď absolvuje s Mercedesem.

A Bono byl u vsech titulů Hama? :stuck_out_tongue:

Ja som sa pytal ci uz mercedes oznamil antonelliho a ty si na to napisal ze dobre rano … tak si asi budes musiet skonsolidovat chakry kolega

2 Likes

Ne, ale Bono má svoje standardy, a pracuje jen s těmi, kteří budou mít minimálně 7 titulů.

wtf :smiley: 15

Já bych kladl větší důraz na chromozomy. :slightly_smiling_face:

1 Like

Ty ses ještě nevrátil z mateřské, tak bys o tom psát ani neměl

Chromozom je iba jeden. Pozor na to! :joy:

No a já ti dávám kontext toho co je v článku, to nemusí nutně znamenat, že Antonelli bude s Bonem příští rok v Mercedesu u sebe. Píšou tam o prvních krocích, který dělají společně letos. Zas potřebuješ vysvětlit všechno, jak ve školce?
@Hedgehog

Já jsem na mateřskou své ženy pouze dohlížel a občas pomáhal, ale do běžných mateřských povinností jsem nijak nekafral a fungovalo to skvěle.
Proč to tak dobře fungovalo netuším, ale zřejmě mí rodiče uložili chromozomy přesně tam kde patří. :slightly_smiling_face:

To nevím, když máš potřebu si předělávat realitu :slightly_smiling_face:

Jakou realitu máš na mysli? Já se narodil jako normální kluk. U mě nic předělávat nemuseli.

Třeba vedle Ham vs Massa 2011, ale u tebe je to furt něco. To co tu píšeš od rána ohledně pohlaví a mateřské je totálně mimo, jestli máš nějaký trauma, že ti upadlo mýdlo a někdo ti prošťouchl zadní dveře, tak to si musíš řešit jiným způsobem.

Jakým jiným způsobem? Já mix používal pouze do Pionýra a do Wartburgu.