Byli k sobě blízko, jak dle dat tak i pocitově, proto se to dá těžko určit, což je přece fajn
Je čerstvá. Neni čerstvá. Je čerstvá… . Takhle nějak to kluci hrajou.
Skoda, mrzelo me ze nedojel Yuki. To ze nejrychlejsi na trati byl Max je asi pravda. Otazka je, zda byl nejrychlejsi RBR, pripadne zda tam nejsou i jine faktory, viz nize.
McLareny rychle byly, at uz je ridil Lando (ktery by mel byt podle mnohych v utlumu), nebo Oscar ( ktery by mel byt na vzestupu).
Takze pokud v utlumu jezdici a chyby delajici Lando, vykazuje v zavode a trafficu, obdobnou rychlost, jako sebevedomim srsici Oscar, pak je otazkou, jaka by byla rychlost McLarenu v podani sebevedomeho Landa, za kterym by stal cely team a mel Landa jako jasne urcenou jednicku.
Bez ohledu na to co rika Christian, tak Max prohral. V prvnim stintu si nebyl schopen vybudovat naskok vetsi nez 3 sekundy, pricemz vetsinu z tohoto naskoku pravdepodobne delal kalkul Oscara, ktery si ve spinavem vzduchu nehodlal nicit gumy a jezdil s vedomim 5s pro Maxe. A Max urcite delal vse pro to, aby ten naskok vetsi nez 5s byl.
Takze bud ma Christian pravdu a Max prilis nehvezdil, coz si nemyslim, protoze jsem koukal na analyzy a tam se moc chyb Maxe neukazovalo, spis naopak. Nebo jel Oscar pod moznosti auta, cemuz bych veril, protoze hrozba SC byla velika a Oscar se jevi jako inteligentni jezdec s dobrym povedomim o tom co se deje okolo neho.
Proc rika Christian to co rika je asi jasne a neni treba to rozebirat.
Kazdopadne, pokud je RBR blize McLarenu a je konkurence schopeny, pak hura. Bohuzel se stale domnivam ze tomu tak neni. Miami je trat, ktera Maxovi urcite sedi. Tak pokud uvidim Yukiho do pateho mista vcetne v kvalifikaci a Maxe v prvni rade a v zavode oba RBR za sebou a do 4 mista, pak budu spokojen a uznam, ze RBR je dobre a rychle auto.
Do te doby jsou to jen zablesky ala Ferrari v 2023 v Singapuru, nebo Mercedes v 2024.
Stále len keby bolo keby. Ako sa hovorí, že jedna lastovička ešte leto nerobí. RB sa tento rok zatiaľ ukazuje ako na hojdačke, takže reálny obraz uvidíme až po ďalších VC.
já vůbec neměl čas si to takhle procházet, ukaž jaký analýzy myslíš. Díky.
A mne sa to paci ze to takto narovinu povedal.
Toto Wolf by sa k tomuto nikdy neznížil.
Aspon sa nebude dokola tvrdit od dominantnom McLarene.
O to sladsi bude pripadny titul pre papajovcov.
Preco klames? Ved alonsove analyzy ste tu rozoberali predsa ale na tvpjho druheho oblubenca verstappena si nemal cas?
Čím klamu? Ty mě snad sleduješ a víš na co mám a na co nemám čas? Já chci jen vidět analyzu, která ukazuje, že Max jel zase dokonale bez chyb.
No, nejrychlejsi byl Norris, ale celkovej prumer si pokazil jizdou ve vlaku. Jinak data mluvi jasne. Minimalne byli na stejny urovni.
Konečně jsou v F1 zase jednou vyrovnané dva týmy, a to podle mě se ještě mužou přitáhnout další dva. Co víc si přát. Jen ať se vepředu perou tento rok.
Tak to je mokrym snem nas vsech, aby o pohar bojovali dalsi teamy a piloti. Pokud se nejakym zazrakem priblizi ferrari a mercedes + budou konzistentni, tak to bude super sezona.
Nesledujem to bol joke a videl si snad nejaku chybu unho okrem 1 kola?
je to stroj
O to nejde o chyby, ale jestli z toho dostal maximum - nadmaximum a nebo jestli by to taky nemohlo být tím autem no. Jako nedávno tu někdo hazel, že RB je dokonce nejpomalejší auto v poli a jednoznačně horší než jejichh Béčko. Chápu, že by si to někteří fandové Verstappena přáli, ale tak to fakt nebude.
od tiMura se samozřejmě nic nedozvím, ale to mě ani nepřekvapilo. Byla to jen řečnická otázka.
Piastri kontroloval. Pre neho nemalo zmysel v druhom stinte ist rychlo a riskovat nehodu ci vyssie opotrebenie.
A Verstappen na to tlačil nebo taky kontroloval?
podla mna prvy stint na to tlacili obaja. Verstappen potreboval vyjazdit naskok koli strestu a Piastri mu v tom potreboval zabranit. Po boxoch to Piastri kontroloval.
Ked si tak premietnes v hlave maxovu jazdecku povahu a cim vlastne ten clovek zije, co by si povedal? Ja si myslim ze prvu cast tlačil aby sa piastrimu stratil a druhu isiel (podla mna!) podobne silno, lenze uz bol piastri v cistom vzduchu, isiel si svoje a ku koncu zvolnil a kontroloval…
Myslím, že Piastri první stint regulérně nestačil.
Druhý stint byl pak už o ničem.
Nebýt penalty, tak Piastri nevyhraje.
Proto Piastri ukázal silnější mentalitu na startu a nechal udělat Maxe takovou zásadní chybu
S odstupem to vidim tak, ze Oskar pilota ve voze c.1 vlakal po startu do pasti, neni tezke predpovedet co mistr dirty drive stylu po startu udela.