No, nejrychlejsi byl Norris, ale celkovej prumer si pokazil jizdou ve vlaku. Jinak data mluvi jasne. Minimalne byli na stejny urovni.
Konečně jsou v F1 zase jednou vyrovnané dva týmy, a to podle mě se ještě mužou přitáhnout další dva. Co víc si přát. Jen ať se vepředu perou tento rok.
Tak to je mokrym snem nas vsech, aby o pohar bojovali dalsi teamy a piloti. Pokud se nejakym zazrakem priblizi ferrari a mercedes + budou konzistentni, tak to bude super sezona.
Nesledujem to bol joke a videl si snad nejaku chybu unho okrem 1 kola?
je to stroj
O to nejde o chyby, ale jestli z toho dostal maximum - nadmaximum a nebo jestli by to taky nemohlo být tím autem no. Jako nedávno tu někdo hazel, že RB je dokonce nejpomalejší auto v poli a jednoznačně horší než jejichh Béčko. Chápu, že by si to někteří fandové Verstappena přáli, ale tak to fakt nebude.
od tiMura se samozřejmě nic nedozvím, ale to mě ani nepřekvapilo. Byla to jen řečnická otázka.
Piastri kontroloval. Pre neho nemalo zmysel v druhom stinte ist rychlo a riskovat nehodu ci vyssie opotrebenie.
A Verstappen na to tlačil nebo taky kontroloval?
podla mna prvy stint na to tlacili obaja. Verstappen potreboval vyjazdit naskok koli strestu a Piastri mu v tom potreboval zabranit. Po boxoch to Piastri kontroloval.
Ked si tak premietnes v hlave maxovu jazdecku povahu a cim vlastne ten clovek zije, co by si povedal? Ja si myslim ze prvu cast tlačil aby sa piastrimu stratil a druhu isiel (podla mna!) podobne silno, lenze uz bol piastri v cistom vzduchu, isiel si svoje a ku koncu zvolnil a kontroloval…
Myslím, že Piastri první stint regulérně nestačil.
Druhý stint byl pak už o ničem.
Nebýt penalty, tak Piastri nevyhraje.
Proto Piastri ukázal silnější mentalitu na startu a nechal udělat Maxe takovou zásadní chybu
S odstupem to vidim tak, ze Oskar pilota ve voze c.1 vlakal po startu do pasti, neni tezke predpovedet co mistr dirty drive stylu po startu udela.
To nevím, kdybych bral jeden z jeho výroků, cca týden zpátky, že se letos jen zučastní, tak možná jel dost pod možnosti svého vozu. Kdo ví a proto jsem taky chtěl tu podrobnou analyzu od tiMura ze které vyplývá, jak zase hvězdil a autem to nebylo, ale tu nedostanu.
Za mě ten jeho RB fungoval v podmínách Jeddah velmi dobře…
Neber si to osobně ale kdykoliv vidím někoho psát o 4 týmech bojujích o titul, tak se silně rozesměji
No hlavne mal Piastri dobry start a dostal sa na vnutornu stranu zakruty. Tam Verstappen uz nemohol vela toho urobit. IMO v ramci moznosti to spravil dobre len ho mal na nasledujucej rovinke pustit.
Vyhral by aj tak. Na hardoch by ho zožral. Sám priznal, že odstup od Maxa kontroloval, zatiaľ čo Max robil všetko preto, aby ho dobehol.
Bolo to vidieť aj na časových rozostupoch. Postupne po desatinkách Sainz zvyšoval náskok, a potom následne prišlo zmenšenie náskoku o pol sekundy, čo bol pravdepodobne nejaký Piastriho liftoff.
Sice jsem to takhle nenapsal, ale jsem rád, že ti prodlužuji život.
Mně jde hlavně o to aby co nejvíc týmů posílalo focus do téhle sezony.
Mně stačí, když bude v roce 2026 Mercedes o 2 vteřiny vepředu.
Jenom si lehnu a budu na sebe spokojeně stříkat šampaňské.
No … , to můžeš i teď
Mě stačí i hypotetická úvaha o 4 vyrovnaných týmech. Pravděpodobnost, že se tak stane, je limitně blízka nule.