Do Brna sa vráti MotoGP, v Česku však snívajú aj o Formule 1 | Magazín F1 - F1online.sk

Českí fanúšikovia motoršportu sa dočkali. Po päťročnej odmlke sa do kalendára MotoGP vráti okruh v Brne, ktorý bude hostiť najprestížnejší motocyklový seriál minimálne v rokoch 2025 až 2029. Podľa šéfa českého autoklubu by to však nemuselo byť všetko. Naši najbližší susedia už snívajú aj o Formule 1.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/169246/do-brna-sa-vrati-motogp-v-cesku-vsak-snivaju-aj-o-formule-1

skvele, ktore miesto odporucate?
Grand Prix České republiky silničních motocyklů 2025 | Automotodrom Brno | Oficiální vstupenky

Vůbec se mi nechce uvěřit, že se Brno vrátí do seriálu GP. :slightly_smiling_face:

Určitě C sekci, vidíš tam hodně akce, já tam chodil pravidelně :slight_smile:

1 Like

Kdyby si Abrahám starší s milenkou nebrali státní peníze z okruhu pro vlastní účely, tak se tam mohlo jezdit celou dobu :slight_smile:

Já tradičně Déčko.
Na tohle jsem krátký.

1 Like

Nesmíte věřit všemu co prezentují média jako fakta. Ty peníze ze státního rozpočtu se zpět nikdy nevrátí. Kdo ví jak to chodí to potvrdí.

1 Like

Brno je diera to už len kvôli MotoGp museli niekoho riadne podplatiť a F1 asi tak reálna ako letná olympiáda. :sweat_smile:

A navíc na tomto okruhu F1? To by bylo jak Monaco, bez předjíždění. Všechny zatáčky stejný, pořádný rovinky žádný. Ne, to raději ne.

v Brne sa zavodili Grand Prix automobilovych zavodov (ekvivalent F1) od 30. rokov a od 50. rokov GP motocyklov v podstate az po rok 2020. Mozno je pre niekoho Brno diera, ale pamataju si ho vsetky legendy MotoGP.

2 Likes