Monte byl extrémní nadšenec a tím nakazil všechny kolem sebe. Recept zcela jednoduchý, ale těžce splnitelný, když případným nadšencům vráží Elkann nůž do zad.
Možná si na Hamíka zvyknou a jizvy se zacelí, ale to by se musel Ferrari podařit vstup do sezóny a hned ze startu vyhrát s Hamíkem aspoň jeden závod.
To by byla pořádná vzpruha. Jestli né, tak v červnu zase odpískají sezónu.
Upřímně zvednout by se měl i Hamilton. Jasně inženýr je duležitý, ale není to vše a svalovat to jen na něj je nesmysl. Hamilton už vedle Russela vadl. Naděje je, že mu to nové auto sedne více. Podle mě se hodně hledal poslední sezony.
Já se obávám, že Hamík je už po 2021 zlomený. Už tehdy měl svou kariéru ukončit a jestli dnes lituje, že tak neučinil je ztracený.
Přesto nad ním hůl ještě nelámu a počkám si jak se mu bude dařit s vozy se slabším přísavným efektem.
Nadšenec to jistě byl, ale to by ani zdaleka nestačilo. On byl (je) vysoce inteligentní a vychovaný přímo pro vysoká patra Fiatu. V prostředí Ferrari byl dokonalý v technologii moci, a nemyslím to jako něco špatného. Nepředstavujme si ho ale jako nějakého idealistu se srdcem plným nadšení, to by opravdu ve světě piraň neobstál.
Jinak sám Hamilton není hlavní problém Ferrari, i bez něj mají dostatečně schopného pilota pro boj o titul. Pořád to chce jenom to auto a dostatečnou podporu týmu, nic jiného…
Mnoho jeho prohlášení v minulé sezoně znělo velmi zlomeně, s takovou hlavou se nedá jezdit rychle. F1 je o silné psychice z hodně velké části… no ostatně jako každý sport ve výsledku.
Ako som už kedysi pisal, Lewis je bojovník, ktorý sa z kolien zodvihne na rovné nohy. Bez opory to nepôjde. Mercedes ho už nepodržal, nedali mu konkurencie schopné auto. Možno teraz je ten okamih, kedy sa to môže zmeniť. Preto bolo minulá sezóna mizerná. Dali všetko do vývoja nového monopostu.
Monte je nadšenec dodnes. A dokonce docela akční. To potvrdil, když si doma v 08 rozmlátil televizi, když Masa přišel o titul.
Monteho počítám mezi velikány týmových šéfů vedle Colina Chapmana, Rona Dennise a Franka Williamse. 
Ve Ferrari nebyl zrovna vítaným hráčem. A nedivím se mu a vlastně ani lidem z Ferrari, když byl Hamík celou formulovou kariéru jejích černou můrou.
Myslíš že ho nabírali jen kvuli marketingu nebo jak?
To snad ne.
Pravdou je že jeho poslední vysílačka z abu dhabi 2025 byla hodně zvláštní, jak ho na druhé straně vysílačky snad ani neposlouchali. Podle mě si za to ale může i trochu sám právě tím, jak se psychicky složil. Tohle od 7 násobného nechceš.
Vůbec netuším jaké měl Elkann nutkání získat Hamíka.
Třeba chtěl mít ve Ferrari druhého sedminásobného. Docela hezký rekord.
John buchol do stolu, ze chcem toho najlepsieho. Pozrel excel podla poctu titulov a bolo jasne.
on ale nebol sef stajne, on bol to co je dnes Vigna nie?
Nejde o to, koľko násobok je za menom. To už nik nezmení
Rozhoduje čo bude. Niekde odznela veta " postáv mi auto, ja vyhrám preteky" Teraz majú vo Ferrari možnosť
Skôr mi príde ako muflón, ktorý obdivuje svoje nádherné rohy a nevidí, čo sa deje okolo
Jak už jsem psal několikrát taky Hama neodepisuju před novými pravidly by to byl nesmysl. Ale prostě se za mě projevilo, jak strašně jednoduché je být psychicky nahoře, když se daří a jak moc složité je nesložit se, když se tolik nedaří…
Keď Lewis odchádzal z Mc Laren-u, mal najrýchlejšie auto na rošte. Len nevedel dôjsť do cieľa. Mercedes bol spoľahlivý aj rýchly. Keď odchádzal z Mercedesu, bol to šrot. Žeby deja vu?
Šéfem byl Todt, ale Monte neseděl někde daleko v kanceláři, ale stále kroužil po továrně a měl všechno pod osobním dohledem. Včetně přítomností na závodech.