Di Grassi: Hrozne navrhnuté pravidlá, Formula E bude čoskoro rýchlejšia ako F1 | Magazín F1 - F1online.sk

Ak chce byť Formula 1 aj naďalej kráľovnou motoršportu, pri písaní pravidiel by si mala dať viac záležať. Podľa šampióna Formuly E Lucasa di Grassiho sa pomaly, ale isto dostáva jej elektrická sestra do popredia a onedlho ju môže z pohľadu výkonnosti predbehnúť.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/226654/di-grassi-hrozne-navrhnute-pravidla-formula-e-bude-coskoro-rychlejsia-ako-f1

Lando ti to vysvetlí :joy: alebo tunajsie expertky experti :+1:

3 lajkov

kokos raz si rypne do maxa a hned mu to budu vyhadzovat na oci celu sezonu, silne

1 lajk

nejsou dobrá k závodění, proto si piloti stěžují

… tak jednoduché to je :roll_eyes:

4 lajkov

Tu ide skor o tie pravidlá resp monoposty a nie o Maxa.

1 lajk

Ale no. Za rok či dva budou ta auta mnohem rychlejší. Ty týmy dokážou neskutečným způsobem posouvat hranice možností.

Zase to bude dobré.

2 lajkov

Klasika Di Grassi - raz za pol roka treskne niečo aby sa zase dostal na obrazovky v spojitosti s F1 (keď už v nej zhorel ako fakľa), a po zvyšok času je zašitý pri tom dotovanom sklamaní pod názvom Formula E.

pravdepodobne ano, resp. takmer isto ano ale stale je tam taka pachut, ze tam nasilu pchaju tu elektrinu, tiez sa mi to nepaci…

Uvidíme, uvidíme jak to bude vypadat v reálu…..zatím to vypadá “zajímavě”. :grin:

Nebuď slušnej Davide, jen to řekni!

1 lajk

Tečkou bude až někdo v závěsu nalítne na toho před sebou kvůli nabíjení baterie. Však víme tehdy Austrálii u Alonsa :roll_eyes:

1 lajk

:scream:

Pravdou je že tam to nebylo vyhodnoceno jako Alonsova chyba, ale Gutierez zpomalil kvuli baterce, dříve než je v té zatáčce normál.

3 lajkov

On pise o tom, ze preco si tu kazdy berie do huby Norrsia…. Len preto, ze tuto vetu pouzil proti Verstapenovi. To tu pisal…

A ty tu zadries, ze nejde o Maxa, ale o pravidla :smiley: :rofl: :man_facepalming:

Ty budes ma o par koliecok menej…………………………….. :hole: :right_anger_bubble:

FE a F1 by som neporovnával lebo mám pocit že FE strašne upadá zažili veľký boom na začiatku a to je všetko.. Teraz som videl video že tam jazdí už aj týpek z tiktoku (Khaby Lame):rofl: Našťastie je F1 v tomto ďaleko popredu a podľa mňa sa nemusia báť že budú pomalý aktuálne pravidlá ledva začali

Dneska to poslal hezky.

1 lajk

Sezóna ešte nezačala. Dobré ráno :sweat_smile:

a expert sa ozval.nic k teme ale aspon sa pripomenul :joy:

Tie pretelky vysávačov nech si nechaju. Je o to minoritny zaujem a bude aj ked budu mat 1000 K.

50 percentny podiel elektro v F1 si vydupali automobilky, môzte hadat ktora ma najvacsie slovo a zaujem to takto mat ….

Však vďaka tomu ostala Honda a Audi nie?