Ja som vam vravel, ze to bude zberatelsky kus. A to napriek tomu, ze EV je do zbierky uplne nevhodna technologia.
Zdraví není myslím zdrojem válek. Život je válkami naopak spotřebováván.
Bohužel jsou lidé, kteří si na sklonku říkají “po mě potopa”.
Stačí se podívat na seznam.cz.
Ta bajna komodita je triperove ego.
Že by bylo zdrojem válek? To snad přece jenom ne…
Ano ![]()
Celý diamantový průmysl je jedním z největších marketingových podvodů v historii lidstva - nejsou vzácné, je jich dokonce tolik, že se to tají, je celá řada mnohem vzácnějších minerálů za zlomek ceny, dokážeme je uměle vyrobit ve stejné a většinou lepší kvalitě než přírodní, jsou nerozeznatelné a skoro zadarmo.
A hlavně tak strašně zmanipulovat lidstvo k tomu aby za ně platili horentní sumy se povedlo díky snad nejsměšnějšímu reklamnímu sloganu “důkaz věčné lásky” - nic patetictějšího si snad ani neumím představit, blee…
No prosím, jakže se to říká? I hloupé kuře zrnko najde
. To mám z toho čtení, o Koh-i-nooru byla dokonce napsaná knížka pro děti, kterou jsem taky kdysi pravděpodobně z dlouhé chvíle přečetla
[Hora světla - Emilio Salgari | Databáze knih]
Teď by mě ještě zajímalo, cos to vlastně napsal Alexovi Morganovi
.
Že má štěstí, že pracuje v profesionálním prostředí a ne v ISA, kde mě už rok šikanují absolutně nekompetentní ženy v nejvyšším vedení.
ego vzdy niekomu patri. samo o sebe je neskodne.
Aha. Přemýšlím, jestli se to nedá dotyčné vysvětlit jako lichotka, ale musel by ses docela snažit
.
Jinak přemýšlím, jestli ještě horší komodita než diamanty není třeba slonovina, naštěstí už zakázaná. Využití naprosto zbytné, a tolik napáchaných drastických škod. Ale to mě jen tak napadlo.
Bojuju s tím Helmutko, ani nevíš jak moc…
Jeden můj kamarád říká s oblibou: "dříve jsem býval namyšlený parchant, polepšil jsem se a teď už jsem naprosto dokonalý”
Každý má nějaké
. Je takové pěkné úsloví (analogické, týká se názoru), ale je trochu drsnější a ještě nebylo 22 hodin
.
Hezké. Ale přesně o tohle že by se válčilo
?
No když Ti někdo zalomí inkoustovou tuhu ve stehně, tak se může udát cokoliv. ![]()
Tohle auto by mohlo ztratit na ceně snad jedině tím, že by jich bylo moc, a to si Ferrari myslím hlídá hodně dobře. Jinak na ceně získá, a pokud by to třeba bylo jenom jedno z pár kusů a pak by od nich Ferrari úplně ustoupilo, tak to bude v budoucnu bomba. Něco jako modrý Mauricius.
Já se obávám, že kyselinový svět klenoty typu Ferrari a spol. docela rychle zahubí.
Dosud je živila exkluzivita sportovních vozů, ale dnes vyrábí vozy s výkonem 500 koní snad téměř každá automobilka v mnohem vyšší kvalitě a za zlomkovou cenu. O dostupnosti servisu nemluvě.
Tak třeba rolexky a podobné taky nic nezahubilo, ani levné hodinky, ani mobily. Takže se uvidí. Jenom nevím, jestli zrovna my dva budeme žít tak dlouho, abychom to mohli posoudit
.
Já se obávám, že ten pád zažijeme oba. Leda by si svět uvědomil, že kyseliny nejsou ekologické řešení.
Jak v čem, třeba ohledně automobilové dopravy ve městech to ekologické řešení určitě je. Ale ono jenom na tom nezáleží, jde i o strategickou bezpečnost států, které nemají fosilní paliva, a účinné lobbování států, které je naopak mají a nechtějí o tenhle nátlakový nástroj přijít. Ale tuhle debatu jsme už nejednou vedli a asi se nedomluvíme.