Defekt na tvrdej sade nebol šťastím: Max mal na hardoch dobré tempo, tvrdí Marko | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen zažil v Brazílii pamätnú nedeľu, ale okrem ohromenia z jeho výborného výkonu sa po pretekoch veľa ľudí odôvodnene pýtalo, či to Red Bull zvládol po strategickej stránke. Nemali v tíme radšej riskovať a zostať na trati? Už menej sa hovorilo o defekte v počiatočnej fáze pretekov, ale práve ten podľa Helmuta Marka urobil jeho kolegom škrt cez rozpočet.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/220211/defekt-na-tvrdej-sade-nebol-stastim-max-mal-na-hardoch-dobre-tempo-tvrdi-marko

Vyborny vykon podal Norris, ne Emil. Tento server je diky nemocnemu redaktorovi pred krachem.

Jinak Marko mele z posledniho, uz hraje dokonce hru na kdyby, ale ne ze srandy, mysli to vazne :neutral_face:

Rozumný človek vie ako veci fungujú. Porucha na aute nikdy nikomu nepomohla a vynútený pitstop nikdy nikomu nepomohol. Porucha a vynútený pitstop je nevýhoda. To platí všeobecne za akýchkoľvek okolností.

6 Likes

VER komentoval defekt jako vyhodu. Oni jsou sedmilhari oba, je to jedno.

BLBE tak tu nelez alebo drz chrapu a bud rad ze tu mozes písať tvoje blbosti.

A kde to povedal bobik?

@stev @raptor22

“ne, nechte ho byt”, on je uz raz taky. :wink:

5 Likes

ake konkurencieschopne kola odjazdil na hardoch? ved uz prve kolo sa koncilo pod SC a hned po restarte bolo VSC a nasledne isiel do boxov

snad nepocita kola pod SC :slight_smile:

V postartovnim rozhovoru. Je to jedno oba jsou tluc-huby, obe verze jsou pravda.

Na kdyby uz se nehraje ani tady, slyset to od Marka to uz je labuti pisen, uz ma mokry ponozky.

To uz dojedete do konce sezony ne :eyes:

Že v poštartovom rozhovore. No to je gól. Vie niekto, čo je v F1 poštartový rozhovor o ktorom píše bob?

2 Likes

Ja som sa ho na to chcel opytat, ci Verstappen dava rozhovory hned ako odstartuje…

Ale bobik sa zasa zosype a povie “nechte me bejt”. Uz mu to hejterstvo nacisto vymylo mozog

Teba nemali radi ani rodičia, však? Tak smutné indivídum plné nenávisti sa len tak ľahko nenájde. Je mi ťa úprimne ľúto.

1 Like

bob je dobry troll, kym nenadava na slovakov a druhym do kktov :smiley:

3 Likes

V interview po preteku Max hovorí: "It was a very good race even with a puncture… " “Bol to veľmi dobrý pretek hoci aj s defektom…” O tom že by to považoval za výhodu nebola reč. Nie je vylúčené že Max niekde povedal že defekt bola výhoda, ale to snáď musel myslieť ironicky. Defekt nikdy nikomu nepomohol.

2 Likes

Che, to je sranda jak fakta muzou nekomu ublizovat, Emil rekne ze defekt se mu hodil protoze ziskal vyhodu, ale nekdo to proste neda :bowing_man: a bude becet a becet a becet…

Myslis, ze to je len trolling? Ja tam badam nejaku emocnu nevyvinutost.

Ja som si prave toho neni vedomy ze by bol Verstappen rad za defekt, alebo ze by mu nejako pomohol. Marne cakam, co mi to bobik ukaze

No konečně si se k tomu přiznal, snad na tom začneš pracovat

Bobik ti nic neukaze :bowing_man: Nechces fotku podepsanou?