De Vries mi podá kompletné hlásenie, žartuje po testoch s McLarenom Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

Pre Nycka de Vriesa sa sezóna neskončila ziskom konštruktérskeho titulu vo WEC. Bývalý pilot AlphaTauri sa v novembri objavil na okruhu Paula Ricarda, kde absolvoval testy s McLarenom MCL36. Max Verstappen vtipkuje, že jeho krajan mu bude musieť všetko pekne vyklopiť o tom, čo sa deje u konkurencie.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/184900/de-vries-mi-poda-kompletne-hlasenie-zartuje-po-testoch-s-mclarenom-verstappen

Hlavne mu to bue k nicemu, jeho kariera zacne letos upadat, jedine ze by cely rok proprselo.

Jakemu jezdci fandis? Kdo je tvuj oblibenec?

Diky

ja odhadujem ze bobov oblubeny jazdec uz aktivne nepreteka a z terajsich tam nie je nikto kyoremu by vyslovene fandil a bol jeho oblubeny pilot… ale mozno sa mylim

2 Likes

no, mam pocit, ze RBR by sa to veru hodilo tuto sezonu.
Ale nevadi. Nemozme byt stale prvi. Nech maju aj dalsi sancu :+1:

@Warakar

Plus minus jak pises, abych mel oblibeneho pilota a fandil jenom jemu, musela by tam byt velka pridana hodnota, mozna na urovni nejakeho vzoru atd.

Piloti jsou jezdecky, stylove dost vyrovnani, krome vozu c.1, ten nepredvadi zadny styl, jen se tlaci nasilim dopredu.

1 Like

Fandí Lewisovi, to není žádné tajemství. Na rovinu to nikdy neřekne, stačí sledovat Bobíkovi vyjádření na adresu Hamiltona, kdy ho neustále glorifikuje, k tomu celoživotní frustrace z Verstappena, která to krásně dokresluje

3 Likes

Da se souhlasit jen s tim ze Verstappen je ubozak, stejne jako vase modra garda ktere jses hrdym clenem :drooling_face: S fakty jste si nepotykali, zato se trapne snazit pres nejake komentare po forech, to je vase, reality changers :sweat_smile:

Se tě to nějak dotklo chudáčku, že jsi tak začal prskat, promin pusinko

Vidis ted mas zkazenej den, kdo chce kam, jahudecko :face_with_hand_over_mouth: