De la Rosa prorokuje: Alonso zostane v F1 aj po roku 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Je súčasná zmluva Fernanda Alonsa s Aston Martinom jeho poslednou vo Formule 1? Španielsky matador svojimi výkonmi rozhodne dokazuje, že ešte nepatrí do starého železa, kým jeho súčasný tím je z dlhodobého hľadiska jedným z kandidátov na titul. Nádej, že nemusí zostať pri dvoch tituloch, dodáva Fernandovým fanúšikom aj jeho blízky priateľ a spolupracovník Pedro de la Rosa.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/97688/de-la-rosa-prorokuje-alonso-zostane-v-f1-aj-po-roku-2024

Pokud se na to bude Fernando cítit a výkonnost zůstane na výsoké úrovni, tak není důvod, proč by nepokračoval :slight_smile:

2 Likes

Je to vlastně naopak, je to důvod aby zůstal :smiley: :+1:

2 Likes

Otázka ale je, bude to v Astonu? :stuck_out_tongue: :grinning:

Ne vystřídá Maxe v Rb, který půjde do WEC

1 Like

Jaj jako do RB :astonished: Však jste psali, že Alonso musí RB porazit a né se k nim přidat

Však je před tím porazí

Podle mě je Aston Martin skutečně jeho poslední tým v F1, i když s dodatkem nikdy neříkej nikdy :face_with_hand_over_mouth: U Alonsa vidíš obrovskou úlevu z toho co mu Aston Martin letos umožňuje ukazovat a jistým způsobem to je obrovské uspokojení a úsměv na rtech. Vlastně je to tak dobrý že ho to může poslat za pohodlným životem bez F1, ale když to půjde s Astonem obzvláště dobře, můžeme se dočkat i toho nej :smiley:

A zatím to jde prostě fantasticky :eyes:

1 Like

Přibližuje se ale pořád tam ta nula není. :stuck_out_tongue:

Ten čas stále je, křivka je dobrá, zvyšujeme tlak!

Budu se opakovat ale v podstatě jen Alonso se letos stará o zábavu. Fandíme! :sunglasses:

2 Likes

Šance na deštíček na startu trochu vzrostla :sweat_smile:

Já mám 20% :smile:

Věř mi :pinched_fingers: :smiley: :sun_behind_rain_cloud:

V 15:00 je to jasný :smile:
image

Eeem, a ty chceš déšť? Já možna snad ani ne. :sweat_smile:
Jinak teď jsem koukal na nějaké starty v Monacu pro připomenutí aaa nevím jestli Alonso Verstappena předjede v prvním kole. :eyes:

Tak dneska v F2 bylo vidět že ten druhý se má bát spíše toho třetího než že by měl pomýšlet na toho prvního :smile:

1 Like

Závod je kvůli hrozbě deště zrušený.
RB to odsouhlasil. :crazy_face:

Jinak chci nechci, je to ošidný no. Ale šanci to představuje, třeba jen start na mokru :man_shrugging:

Mě to píše že se to tam žene
image

Jako upřímně tu aplikace na počasi u Applu bych neoznačil za nejspolehlivější, ale je k ní nejlepší přistup, takže…

…situace je nadmíru výtečná. :crazy_face::sweat_smile: